Anders Matthesen har med en succesfuld åbningsweekend bevist, at hans “Sorte kugler” er deres vægt værd i guld.

Filmen åbnede med 95.722 tilskuere i weekenden, og med de forpremierer, som fandt sted i sidste uge, er tallet oppe på 103.629 mennesker, som til dato har set komedien. Det skriver Sandrew Metronome i en pressemeddelelse.

Til sammenligning åbnede “Flammen & Citronen” med 92.000 tilskuere (100.765 inkl. forpremierer), og komedien “Blå mænd” åbnede med 67.296 (80.827 inkl. forpremierer). De to film endte med at blive de mest sete danske film i 2008.

“Sorte kugler” havde premiere i 80 biografer landet over i fredags.

Filmz’ interview med Anders Matthesen kan læses her, mens anmeldelsen af filmen kan findes her.Vis kommentarer (18)
Gravatar

#1 raylewis 13 år siden

den film skal jeg godt nok ALDRIG ind og se.er ret sikker på den har kostet omkring 200 kr plus lidt catering til filmholdet at lave,så den må da give et pænt overskud.men der findes jo mange farver så der kommer vel desværre fortsættelser.grønne kugler.røde kugler.....
Gravatar

#2 filmz-Megan Fox 13 år siden

Ja lyder heller ikke som noget for mig.
Gravatar

#3 filmz-TheSteelDuck 13 år siden

Fantastisk film! Meget underholdende og giver også lidt at tænke over.
Gravatar

#4 mrghostface 13 år siden

Ja det er en rigtig god film, som helt sikkert er værd at se!

#1 Hvis du ikke vil, skal du jo ikke tvinges, men jeg kan garantere at den har kostet mere end blot 200 kr. og kvaliteten af både historien og filmens visuelle udtryk vidner også om dette.

Hvis man har set alle trailerne til filmen kan man muligvis godt blive lidt skuffet, men den giver stof til eftertanke og den både sjov og spændende!

Jeg havde dog ikke forventet at handlingen udspillede sig som den gjorde
Da han jorder bilen og vågner op i et quiz-program blev jeg i hvert fald ret overrasket!
Gravatar

#5 Åkepool 13 år siden

Uanset kvaliteten af filmen, som jeg intet kender til, så bliver alt hvad den mand rører bare til guld.
Meget imponerende.
So, at last we meet for the first time for the last time.
Gravatar

#6 pedn 13 år siden

#1 Synes godt nok ikke at det ligner Matthesen at malke succeser på den måde som du lige beskriver. Han har netop ikke villet lave Terkel 2 og han har også aflivet Stewart af samme grund! Og manden er altid nytænkende når han laver standup shows i modsætning til de fleste andre. Så synes det er ubegrundet, men hvis du ikke kan li' hans stil så skal du jo ikke se den.

Men god film! :)
Gravatar

#7 filmz-Runde 13 år siden

#6 - Så enig, det ligner slet ikke Matthesen at malke løs. Han laver noget nyt hele tiden, og prøver konstant at udvikle sig selv som kunstner. Og meget kan man sige, men han gør det sgu godt ;).

I øvrigt en klasse film, synes det er perfekt blend af komik og seriøsitet. Der er steder hvor jeg var helt flad af grin, og andre steder hvor jeg tænkte "Manden har jo ret, hvorfor er vi sådan?" osv.
Gravatar

#8 filmz-Coney 13 år siden

#1 Nu er det jo tydeligt at du ikke har set filmen, men jeg kan fortælle dig at en fortsættelse med navnet "grønne kugler" på ingen måde ville kunne komme på tale.. Det ville ganske enkelt ikke give mening ifølge filmens historie... Desuden er filmen lavet med en meget markant slutning, og der bliver på ingen måde lagt op til at der kunne blive lavet en 2'er!

Synes det var en glimrende underholdningsfilm, og den gav bestemt en noget at tænke på! Den halter lidt på enkelte steder og man undrer sig egentlig over hvorfor de har gjort så meget ud af
quizdelen af filmen... Synes filmen gik komplet istå hver gang man var i det der himmerige... Og humoren i de scener var meget forskellig fra resten af filmen...


Men alt i alt en film der er værd at se, hvis man da ikke forventer oscarfilm af alt man sætter i dvd'en...
Gravatar

#9 filmzkim 13 år siden

Du kan ikke vurderer filmen ud fra traileren, da den har meget mere at byde på.
Der er en grund til, at den hedder Sorte Kugler, og det kommer ikke til udtryk i traileren.
Se den, for traileren siger intet om filmen.
Gravatar

#10 filmz-Sichlau 13 år siden

Hmm gad vide hvad folk som ikke er Anders Matthesen-fanboys syntes om filmen?

Skriv ny kommentar: