Angelina Jolie tilbage i “Wanted 2”?

Timur Bekmambetov fortæller til MTV, at han er opsat på at få Angelina Jolie tilbage i “Wanted 2”, og på trods af hendes skæbne i den første film har instruktøren en plan for, hvordan han kan bringe hende tilbage.

”I den første film har vi et helbredelsesværelse med voksbadene… Vi ved, hvordan vi skal gøre det, men det er stadig svært at gøre, fordi kuglen sidder inde i hendes hoved.”

Det er dog endnu uvist, om Jolie ønsker at vende tilbage til fortsættelsen til “Wanted”, der blev lavet for $75 mio. og omsatte for $341,4 mio. i biografer på verdensplan.

Selvom tegneserieskaberen Mike Millar tidligere har fortalt, at filmen ville starte optagelser til september, fortæller Bekmambetov nu, at optagelserne nok først vil gå i gang til vinter.

Se også: Angelina Jolie kåret til verdens smukkeste kvinde.Vis kommentarer (21)
Gravatar

#11 The Insider 14 år siden

#8, hørt! Folk har jo tydeligvis forventet en eksistentiel og postmoderne sort/hvid analyse af den franske renæssance. Typisk!
War. War never changes.
Gravatar

#12 Kruse 14 år siden

Hvorfor ikke lave filmen uden hende? Jeg kan ikke se hvorfor hun skulle være vigtig for 2'eren.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#13 Highland Park 14 år siden

#12: Fordi hun er sød (selv om hun godt må få lidt mere sul på kroppen). :)

#11: Ah ja, jeg glemte naturligvis at tilføje, at jeg kun ser film i s/h. Men ligesom med sproget er der heldigvis råd for det. Freeman egner sig også perfekt til s/h - alle de gode gråtoner og kontraster. ;)
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#14 Lord Beef Jerky 14 år siden

Der er intet galt med en god actionfilm, men Wanted var en smule for fjollet (og det kommer fra en der godt kunne lide Shoot 'Em Up). Historien og lommefilosofien er elendig, men der er stadig en actionscene her og der, jeg synes der virkelig fungerer. Dog lyder Jolie i en evt. 2 som en elendig idé, men jeg ser den nok alligevel på et eller andet tidspunkt.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#15 Martin Schou 14 år siden

Lord Beef Jerky (14) skrev:
Der er intet galt med en god actionfilm, men Wanted var en smule for fjollet (og det kommer fra en der godt kunne lide Shoot 'Em Up).


Begge var glimrende underholdning i mine øjne. Der er intet galt i den type film, hvor man blot slår hjernen fra i et par timer. Ingen af dem tog sig selv specielt alvorligt - især FUCK YOU (TOO) scenerne står stadig skarpt på nethinden.

Hvad plottet angår, så er det blot som badetøjet i "Sports Illustrated Swim Suit Edition" - totalt uinteressant og giver os blot en meget tynd og gennemskuelig intellektuel undskyldning for at se filmen/billederne.
Gravatar

#16 elwood 14 år siden

Synes nu plottet havde en cool lille detalje, har nævnt den før.

Men anden gang man ser Wanted har man lidt en anden opfattelse af Mr. Cross, ikke noget dyb handling nej, men jeg synes aligevel ret godt om den lille detalje med at man kan se filmen på en lidt anden måde anden gang.


Btw ham der James McAvoy ligner han altid en som lige er væltet ud af sengen efter en tur i byen? han så endnu mere hærgeret ud i State of Play serien (se den!)

8-)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#17 The Insider 14 år siden

Jeg syntes også, der var langt mere i Wanted end blot god underholdning og "billeder". Men min mening er vist veldokumenteret andetsteds. Bring on the sequel!
War. War never changes.
Gravatar

#18 MOVIE1000 14 år siden

så giv os da den Little miss sunshine 2 ...øøhhh... jeg mener Wanted 2 bare bedre end forgængere hvis det kan lade sig gøre.
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#19 Ericmase 14 år siden

Jeg synes nu at 1´eren var ret fed. Jeg kunne godt tænke mig en 2´er, men med Angelina Jolie? Det ved jeg nu ikke. :/
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#20 Psylence 14 år siden

"What the fuck have you done lately?"

Thumbs up til en 2'er herfra.
Why so serious?

Skriv ny kommentar: