Marvel Studios nærmer sig sit helt eget superskurkehold.

Filmen “Thunderbolts” er nemlig undervejs, og ifølge Deadline er instruktør Jake Schreier tilkoblet projektet, der naturligvis produceres af Marvel-præsident Kevin Feige. “Black Widow”-forfatter Eric Pearson står bag manuskriptet.

Thunderbolts er i tegneserierne et hold, der overvejende består af skurke, som sendes på missioner på vegne af regeringen. Det samme koncept udgør filmens præmis, men andet vides der ikke om filmens plot på nuværende tidspunkt.

I tegneserierne har der været mange forskellige udgaver af holdet, så det er svært at sige med sikkerhed, hvem der kunne tænkes at optræde i filmen. Nogle af de karakterer, der både har været en del af holdet i tegneserierne, og som stadig er i live i MCU, tæller Baron Zemo, Taskmaster, US Agent, Ghost, Abomination og “Thunderbolt” himself – General Thaddeus Ross. Sidstnævnte ville man være nødsaget til at recaste, da rolleindehaver William Hurt døde i marts i år.

Selvom vi ikke kender til holdets detaljer, har Marvel ifølge Deadlines kilder allerede bedt nogle velkendte MCU-skuespillere holde deres kalendere fri næste sommer, hvor filmen begynder optagelserne.

Læs også: “‘The Marvels’ og ‘Ant-Man and the Wasp: Quantumania’ bytter premieredatoer”

Der går altså stadigvæk noget tid, før vi kan se “Thunderbolts” på det store lærred. Indtil da er der dog masser af Marvel at se frem til. “Ms. Marvel”, den nyeste MCU-serie, har netop fået premiere på sit første afsnit, mens Taika Waititi-filmen “Thor: Love and Thunder” er lige om hjørnet. Derudover kan vi også se frem til “She-Hulk: Attorney of Law” og “Black Panther: Wakanda Forever”, der begge to ligeledes står over for en 2022-premiere.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 CaGoDa 1 år siden

I glemmer at manden der spillede Thunderbold Ross er død i virkeligheden.
Gravatar

#2 Reborn Sith 1 år siden

CaGoDa (1) skrev:
I glemmer at manden der spillede Thunderbold Ross er død i virkeligheden.

Det står faktisk i artiklen, ca. midt i..
It's all good man. Saul Goodman
Gravatar

#3 CaGoDa 1 år siden

Reborn Sith (2) skrev:
CaGoDa (1) skrev:
I glemmer at manden der spillede Thunderbold Ross er død i virkeligheden.

Det står faktisk i artiklen, ca. midt i..
ja det fandt jeg ud af efter jeg havde skrevet det også troede jeg at havde slettet det da der stadig var tid til at rediger det.

Skriv ny kommentar: