Han blev kult med “Donnie Darko”. Nu bliver Jake Gyllenhaal endnu mere kult, hvis man skal tro de danske anmeldere, der elsker skuespilleren i “Nightcrawler”.

Se også: Første trailer til krimi-dramaet “Nightcrawler” med Jake Gyllenhaal

”Hurra for en konsekvent gennemført thriller med dybere lag til den, der gider,” skriver Jacob Wendt Jensen fra Berlingske, som kvitterer med fem stjerner.

Nanna Frank Rasmussen fra Jyllands-Posten giver også fem stjerner: ”Den redigerede virkelighed opleves som mere ægte end den uredigerede. Det er den uhyggelige pointe i dette amerikanske, samtidskritiske mareridt af en film, der er stærkt anbefalelsesværdig.”

Filmz’ egen Morten Vejlgaard Just stemmer i med endnu fem stjerner: ”Det er L.A. Det er neonnatten. Det er som i begyndelsen af ‘Drive’. Som en Deluxe-version af at spille ‘Grand Theft Auto’ bare uden kontrol. Som at glo på et fotografi af Gregory Crewdson. For meget. For lækkert. For dystert. Det er svært ikke at glo,” skriver Just.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.


Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 steadi07 5 år siden

Det virkede lidt som en film, der nemt kunne ses på tv.. Men damn it, efter de har anmeldelser, så skal jeg vist en tur forbi biffen.

Skriv ny kommentar: