Kritikken er væltet ned over Ole Bornedal for DR-serien “1864”. Så meget så han i sidste uge fortalte, at han ikke gad at kommentere mere på den. Det holdt ikke længe. I går hældte han vand ud over Clement Kjersgaards interviewpapirer som svar på tiltale.

Se også: Pia Kjærsgaard: “1864”-serien er et makværk

Det skete i DR-talkshowet “Vi ses hos Clement”, hvor Ole Bornedal igen skulle forklare og forsvare sig.

”Jeg oplever, at den, der kaster mest op, råber højst og er mest ekstrem i medierne, er den, der bliver lyttet efter,” sagde Bornedal, hvorefter han tog sit vandglas i hånden og hældte det ud over interviewbordet, hvor også tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen sad med.

”Så vil folk tænke ‘wow, nu skete der noget dramatisk i tv i et Clement-show’, men det eneste, jeg gjorde, var at hælde vandet ud. Det er fuldstændig umotiveret, og det er ret dumt af mig, men der bliver lagt mærke til det,” forklarede Bornedal sin mærkelige handling, der nok primært var rettet imod de højlydte kritikere i Dansk Folkeparti.

“1864” har kostet 173 millioner at producere og består af otte afsnit. Nicolas Bro, Sidse Babett Knudsen, Søren Pilmark og Pilou Asbæk er blandt de medvirkende.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: