Hovedkonkurrencen på CPH PIX – New Talent Grand Pix – består af ti debutantfilm. Fem anmeldere fra Politiken, Ekko, Dagbladet Information, norske FilmMagasinet og så Filmz vurderer løbende konkurrencefilmene i Ekkos stjernebarometer.

Se også: Filmz i fornemt stjerneselskab hos Filmmagasinet Ekko

To klare favoritter har skilt sig ud hos de fem anmeldere, der nu har peget på deres favorit til sejren i hovedkonkurrencen på CPH PIX. Politikens Michael Bo, Informations Katrine Hornstrup Yde og Ekkos egen Jeppe Mørch peger alle på den flamske BMX-film “Violet”, der måske er konkurrencens visuelt smukkeste film.

Norske Johanne Rognlien fra FilmMagasinet har sammen med Filmz’ redaktør Morten Vejlgaard Just en skandinavisk favorit i form af Eskil Vogts “Blind”. Vogt har været succesfuld som manuskriptforfatter for Joachim Trier på “Reprise” og “Oslo, 31. august”, men er nu selv sprunget ud som instruktør.

Fredag afsløres vinderen, der udpeges af en jury på tre personer. De tre er alle producere – Sol Bondy fra Berlin, Steve Holmgren fra New York og danske Miriam Nørgaard.

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: