Anmelderne tæver Turtles

De er ninjaer, de er teenagers, de elsker pizza og så er de skildpadder. Folk elskede Teenage Mutant Ninja Turtles i 1980’erne og 90’erne. Anmelderne hader dem i 2014. Eller i hvert fald den nye film, “Teenage Mutant Ninja Turtles”.

Se også: ”Teenage Mutant Ninja Turtles 2″ får premiere den 3. juni 2016

”Det ligner mest af alt en lang reklamefilm for relanceringen af legetøjs-serien. Brug hellere pengene og tiden på den langt mere veloplagte ‘Guardians of the Galaxy’, der tager både sit emne og sit publikum alvorligt,” skriver Henrik Queitsch fra Ekstra Bladet, som kun kvitterer med to stjerner.

Kim Skotte fra Politiken er helt nede på sølle en stjerne. Skuffelsen er stor: ”Gensynet med Teenage Mutant Ninja Turtles burde have været så meget sjovere,” skriver Skotte.

Filmz’ egen Morten Vejlgaard Just lander også på to stjerner og klager over udseendet på skildpadderne: ”Som en blanding af dumme muskelhunde og ækle øglemonstre er de kloak-beboende CGI-turtles grimme, uden identifikationsskabende træk og alt for store til at levere smidige ninjatricks,” skriver Just.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (16)
Gravatar

#1 De4_Kia 8 år siden

Hvad havde de forventet. Det er jo en Michael Big Bang Bay film.
Gravatar

#2 Den fede 8 år siden

Jeg kan simpelthen ikke få mig selv til at se den her - især ikke efter den negative omtale. Alright, Bay er et yndlings hadeobjekt for anmelderne, men er du gal jeg hører meget harme fra både dem og venner, der har set den. Jeg tror, jeg holder mig til den originale serie, min TV-barndomsfavorit sammen med He-Man og Batman (Bruce Timm) mens jeg bygger mod op til dvd-udgivelsen.
Gravatar

#3 Mads47 8 år siden

De4_Kia (1) skrev:
Hvad havde de forventet. Det er jo en Michael Big Bang Bay film.


Teknisk set er det ikke en Bay film, Michael Bay var kun producer på filmen. Det er Jonathan Liebesman der instrueret den. Men det er heller ingen undskyldning for denne radsomme film. Men vi kan ikke rigtig beskylde Bay for alt, der har gøre med denne film.

Bryder mig ikke selv om Bays film, men syndes alt det Michael Bay had er ved at blive latterligt og kedeligt, kom dog videre.
Gravatar

#4 minnesotan 8 år siden

Mig og min søster synes den var ret god :)
Gravatar

#5 Kaversmed 8 år siden

#3 Enig. Det er som om, at det er blevet fedt at hade Bay i dag. Kan godt være at hans seneste robotfilm har været en fesen affære, men "The Rock" står, for mig, stadig som en af de fedeste actionfilm. Derudover vil jeg også mene at "The Island" gør det ganske fornuftigt.

Jeg tror stadig på, at Bay igen kan lave en fed film :) Han hedder trods alt ikke Michael Boll høhø
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#6 Den fede 8 år siden

#3 og #5

Afgjort, vi skal huske på, Bay ikke har instrueret den (dog hevet kraftigt i trådene). Bay deler vandene, og vi bliver aldrig enige om manden - men lad mig sige det sådan her: Jeg er træt af at høre på folk, der er trætte af folk hader ham :-)

De to film du nævner, vil jeg også nævne som hans mest velfungerende film, but let's not fool ourselves. For når han så laver en film...rettelse: en klump lort som "Pain & Gain", gør han det altså selv legitimt atter at kalde ham en lallende idiot. Kombineret med Transformers-filmene fortjener han alle de stryg, der kommer hans vej, færdig slut.
Gravatar

#7 Kaversmed 8 år siden

#6 Kan godt være at Bay ikke er en Scorsese eller en Spielberg, når det kommer til film-instruktion, men folk gør ham sq også langt værre end han i realiteten er. Når du kalder Bay for en "lallende idiot" beviser du bare for mig, hvor langt ude af proportioner din holdning til manden er. Kom nu videre.

Nej, en mand som Uwe Boll kan vi godt blive enige om at kalde for en "lallende idiot" ;)
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#8 michael u 8 år siden

Har lige været inde inde at se den det er faktisk ganske udemærket.
Gravatar

#9 Den fede 8 år siden

# 7

Nu er der altså en del spillerum mellem Steven Spielberg og Uwe Boll, så mon ikke vi kan debattere den et sted hen derimellem...? Jeg sagde jo netop, han har lavet velfungerende film.

Men derfor er han stadig en lallende idiot

Gravatar

#10 Kaversmed 8 år siden

#9 Jeg troede vi diskuterede hans kompetencer inden for filminstruktion og ikke hans egenskab til at holde tale ved et Samsung arrangement? Du er i din fulde ret til at synes, at manden er en lallende idiot på baggrund af ovenstående klip, men det har jo absolut intet at gøre med de film han laver, hvilke jeg troede, var grunden til at du synes han var en "lallende idiot" i første omgang?

Jeg prøver egentlig ikke at forsvare Bay (hader selv transformers filmene), men folks hetz-agtige holdning til ham har taget overhånd på film-fora rundt omkring, og det er ærlig talt utroligt trættende at høre på.

Bare lidt fredags-galde. ;)
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...

Skriv ny kommentar: