Marvels film bliver altid store. Kæmpe store. Den første “Iron Man”-film indtjente 98 millioner dollars i sin åbningsweekend – “The Avengers” skød forbi 200 millioner dollars, da den åbnede. Og det, man næsten helt sikkert ved, er, at de aldrig åbner for mindre end 60 millioner dollars på det nordamerikanske hjemmemarked. Lige indtil “Ant-Man”.

Se også: De første reaktioner hylder post-credit-scenerne i “Ant-Man”

Den seneste film fra Marvel Studios åbnede nemlig ‘kun’ for 58 millioner dollars i Nordamerika i denne weekend, hvilket betyder, at kun “The Incredible Hulk” fra Marvel Cinematic Universe har åbnet dårligere med sine 55 millioner dollars.

Box Office-analytikeren Jeff Bock siger om den skuffende åbning for “Ant-Man”:

”Medierne forventer meget, måske for meget, af filmene fra Marvel. Det her er ikke en B-liste-karakter. Det er næsten ikke engang en C-liste. Det er en tegneserie, som næsten ingen samlede på,” forklarer Bock til Variety.

“Ant-Man” får dansk premiere den 22. juli i år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.


Vis kommentarer (45)
Gravatar

#41 Geekalot 4 år siden

#39 det lyder mig bekendt, hvad du skriver der, dog vil jeg ikke stå inde for det. Så kendt er jeg heller ikke med Antman.
Gravatar

#42 dslacker 4 år siden

Brugerne på det her forum giver mindre og mindre mening...
Have You Got The Will To Be Weird - IMDB Profil:
http://www.imdb.com/mymovies/list?l=18871440
Gravatar

#43 Menneskedyr 4 år siden

mindre og mindre mening.....njaeh......men der er en der bliver kaldt Gok-a-lot
http://komakino.bandcamp.com/
http://www.youtube.com/user/zortblak
https://soundcloud.com/user9155925
Gravatar

#44 SublimeKen 4 år siden

Jeg læste de gamle Ant-Man historier i Tales to Astonish, og må indrømme at det var nok dem jeg fandt mest kedelige. Læste Iron Man, Thor, Spider-Man, X-Men, Daredevil, Ant-Man, Avengers og Doctor Strange, alle sammen på engelsk i sin tid.

De fleste helte's historier var vidst en del af et større hæfte, med flere historier i så vidt jeg kan huske. Iron Man, Thor, Doctor Strange og Ant-Man var i hvert fald, før de fik deres eget hæfte.
Gravatar

#45 Gangstalicious 4 år siden

Dolle19 (5) skrev:
Se bare netflix, CW Network, Daredevil og The flash,Arrow der prøver at få gode superhelte karakter ind i en serie.
3 serier der flopper totalt, med dårlig, virkelig "lige undtagen Stephen Amell, der gør mange af sine egen stunts og spiller godt", skuespiller og kedelige afsnit, der får mig til at se den gamle Batman 60ér serie igen.


Jeg er ked af at skuffe dig, men et flop er altså ikke hvad en tilfældig person på internettet kan lide. Om en film eller en serie er et flop, er betinget af kritisk og/eller økonomisk succes.

Arrow er så populær, at den affødte en spinoff-serie, The Flash. The Flash er så populær, at den havde det største antal seertal en serie nogensinde har haft for The CW. Begge serier er så populære, at der kommer endnu en serie på The CW: Legends of Tomorrow og samme produktionsselskab laver Supergirl på The CW's moderselskab, med en garanti for crossover imellem de fire serier.

Daredevil er en voldsom succes på Netflix, så stor en succes, at der kommer en sæson 2, hvilket ikke var i kortene oprindeligt og nu hiver man endda Punisher med ind i det serieunivers. Den hyldes af mange, som at være det bedste fra Disney/Marvel indtil videre, så både en økonomisk og kritisk succes.

Skriv ny kommentar: