Det planlagte “King Lear”-projekt, der blev annonceret ved sidste års Cannes Filmfestival og havde en stjernebesat rolleliste bestående af Anthony Hopkins, Keira Knightley, Naomi Watts og Gwyneth Paltrow, er nu blevet droppet. Det fortæller en talsperson for filmselskabet ifølge Daily Telegraph.

Talspersonen ville ikke udtale sig om årsagen til, at projektet, der skulle have været instrueret af Joshua Michael Stern (“Swing Vote”), nu er blevet droppet, men den globale finansielle krise kan have været en afgørende faktor.

Desuden kan det have spillet ind, at en anden “King Lear”-film for nylig blev annonceret, hvori Al Pacino skal spille hovedrollen. Denne version instrueres af Michael Radford (“Il Postino”).

“King Lear” er den tragiske historie om den aldrende konge, der uforvarende skubber sin yngste datter fra sig, da hun nægter at skamrose ham for hans gerninger, som hendes søstre gør det. Så prominente skuespillere som Laurence Olivier, Orson Welles, Ian McKellen og Paul Scofield har alle tidligere spillet rollen.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 ducktorwho 14 år siden

Ja, det sidste tror jeg s'gu mere på.

Filmstudierne mangler ikke en skid penge. Ikke de store, i al fald. Men en "finanskrise" er naturligvis en god undskyldning at have i ærmet, hvis der er noget man ikke lige vil lave.

Skriv ny kommentar: