Anthony Mackie skal officielt spille den titulære hovedrolle i den første “Captain America”-film uden Chris Evans som den ikoniske superhelt, rapporterer Deadline.

Mackie står for første gang i front for sin egen Marvel-film. Det sker, efter Marvel-stjernen har spillet den ene halvdel af det titulære makkerpar i MCU-showet “The Falcon and the Winter Soldier”. Her endte Falcon aka Sam Wilson med at påtage sig Captain America-skjoldets ansvar og dermed også titlen som den amerikanske superhelt.

Om Sebastian Stan også er tilbage som The Winter Soldier aka Bucky Barnes i “Captain America 4”, ved vi endnu ikke. Mackie er indtil videre den eneste skuespiller tilkoblet projektet, men mon ikke, vi kan forvente nogle etablerede MCU-skuespillere blive annonceret, når udviklingen af filmen for alvor tager fart.

“The Falcon and the Winter Soldier”-skaber Malcolm Spellman skriver filmen i samarbejde med Dalan Musson, der var en del af seriens forfatterhold. Forfatterne har altså allerede været med til at forme karakteren, så forhåbentlig fortsætter de med at tackle problematikker og tematikker fra serien, når filmen ruller hen over biografskærmene.

Det er stadigvæk uklart om seriens instruktør Kari Skogland også står for at instruere “Captain America 4”, eller om det bliver et helt andet navn.

Læs også: “‘The Falcon and the Winter Soldier’-instruktør åben for at instruere ‘Captain America 4′”Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Paulusmusen 11 måneder siden

Frygteligt - en skuespiller der ikke har meget at byde på med dårlige oneliners og som nyder godt af en woke kultur der bære ham frem

Skriv ny kommentar: