Antonio Banderas er den seneste Hollywood-stjerne til at skulle spille over for Harrison Fords legendariske arkæolog, Indiana Jones, rapporterer Deadline.

“Indiana Jones 5” markerer den 60-årige skuespillers første gang i Steven Spielbergs elskede franchise. Her skal han spille sammen med blandt andre Boyd Holbrook (“Logan”), Phoebe Waller-Bridge (“Solo: A Star Wars Story”) og selvfølgelig den danske verdensstjerne, Mads Mikkelsen.

Ligesom med resten af castet kender vi ikke detaljerne om Banderas’ rolle. Den spanske Oscar-nominerede stjerne har dog vist sig som yderst alsidig skuespiller, og vi ved fra film som “The Skin I Live In”, “The Mask of Zorro” og “Pain and Glory”, at han kan spille både dystre, heltemodige og dramatiske roller til perfektion.

Det er “Logan”-instruktør James Mangold, der står for at instruere Banderas og resten af banden, mens franchisens skaber og instruktør af de foregående film, Steven Spielberg, har indtaget rollen som producer.

Læs også: “Nye billeder fra “Indiana Jones 5″-settet tyder på en ung Harrison Ford samt et gensyn med nazisterne”

Selvom filmens helt store stjerne, Harrison Ford, kom til skade under optagelserne på filmen, hvilket har forsinket produktionen med flere måneder, er filmens premieredato endnu ikke ændret.

“Indiana Jones 5” står nemlig stadigvæk til at rulle henover det store lærred den 29. juli 2022.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: