Digitale filmkopier fjernes fra kundernes iTunes-kontoer uden refundering.

Når man har købt en fysisk DVD eller Blu-Ray, så bliver den i reolen, indtil du selv smider den ud.

Sådan er det tilsyneladende ikke med digitale filmkøb.

Apple er begyndt at fjerne udvalgte titler fra kundernes iTunes-kontoer, selv om titlerne er blevet købt – ikke kun lejet, skriver Forbes.

Apple forklarer sig med, at det er selskaberne bag filmene, der ikke længere ønsker at lade dem være tilgængelige via iTunes.

De kunder, der har forsøgt at kræve en refundering for de fjernede film, bliver mødt med et tilbud om gratis lejefilm – men altså ikke pengene tilbage for de mistede købte film.

Alternativet? I den virkelige verden kan du stadig besøge den sidste fysiske Blockbuster-forretning – læs om det her.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#1 Mejse 4 år siden

det virker altså sært, med alle andre digitale platforme, jeg har brugt, som har mistede retten til et produkt, beholder man det hvis man har købt det selvom platformen ikke længere sælger det.....men der kan selvfølgelig være nogen specielle regler, under alle omstændigheder er det ikke okay.
Gravatar

#2 Justin 4 år siden

Også undrer branchen sig over at folk henter film fra alternative sider ...Gravatar

#3 Mejse 4 år siden

#2 troede de gjorde det fordi de ikke kunne købe film ? det her er jo et nyt problem, så det giver jo ikke så meget mening :)
Gravatar

#4 Star Trek fever 4 år siden

Ak ja Apple. De kan gøre som de lyster. Og kvæget kommer stadigvæk til truget efter mere..
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#5 Bishop 4 år siden

#2
Fuck et åndsvagt argument.
Gravatar

#6 [ikke godkendt bruger] 4 år siden

[Denne bruger afventer at blive godkendt til at deltage i diskussionen.]
"I love the smell of napalm in the morning..."
Gravatar

#7 Geekalot 4 år siden

På den ene måde fryder jeg mig, når det er noget med Apple at gøre, den anden måde syntes jeg virkelig det er noget svineri med kunder. Som jeg læste det før idag, står der købe. Hvis det ikke er tilfældet, burde der stå leje i en hvis periode på ? Men det har de jo ikke gjort.
Gravatar

#8 Johnny42 4 år siden

Tyler Durden (6) skrev:
Star Trek fever (4) skrev:
Ak ja Apple. De kan gøre som de lyster. Og kvæget kommer stadigvæk til truget efter mere..

Sig mig, læste du overhovedet nyheden? Det er filmselskaberne, og IKKE Apple, der ønsker at de ikke skal være tilgængelige.

Nu er det så Apple, kunderne har købt produktet af, og dem der skal sørge for at det produkt der en gang er blevet betalt for. Hvis dette ikke er muligt, skal de enten tilbagebetale det fulde beløb for produktet eller sende en fysisk kopi til kunderne. Hvilke aftaler Apple har, eller ikke har kan kunderne være ligeglade med, når produktet er købt af Apple.

I Danmark gælder den danske købelov, men den plejer Apple jo også at ignorere indtil de bliver dømt til at rette sig efter den. Godt man ikke tilhører deres kult af ukritiske disciple. Hvem betaler op mod 13.000 kr for en mobiltelefon?
Gravatar

#9 Mejse 4 år siden

#8 kunne aldrig selv drømme om at købe apple men det handler ikke om prisen, bare kvaliteten, meeeeeen det der er altså for dumt, du bruger sikkert også penge på ting, som andre ryster på hovedet af, og bare fordi nogen har muligheden for at bruge 13.000 på en mobiltelefon, gør det dem ikke til andet end folk der bruger mange penge på mobiltelefon, ingen grund til at angribe dem på den måde :)

måske du skulle sætte dig ind i de ting folk siger ja til når de bruger deres Itunes, og Amerikansk lovgivning på området, før du bliver så aggressiv og siger hvad de skal sørge for, jeg kender ikke selv til de ting, hvilket er grunden til jeg udtalte der måske var noget lovgivning på området.
Gravatar

#10 Johnny42 4 år siden

#9 Nu har Kontant vist været efter dem flere gange, og sådan noget som beskrives her er i hvert fald ikke lovligt efter dansk lovgivning.

Skriv ny kommentar: