Folk strømmer stadig ind til den meget omtalte og Cannes-prisbelønnede danske dokumentarfilm “Armadillo”.

Filmen har solgt over 80.000 biografbilletter og er dermed blevet den 2. bedst sælgende danske dokumentarfilm i biograferne, kun overgået af “Gasolin'”, som havde et salg på 222.723 billetter. Det skriver Nordisk Film i en pressemeddelelse.

Se også: Begejstret anmelderkorps lovpriser “Armadillo”.

Tidligere lå “Blekingegadebanden”, der solgte 77.106 billetter, på 2. pladsen. I denne fodboldtid kan det også nævnes, at fodboldfilmen “… Og det var Danmark” solgte 33.464 billetter.

”‘Armadillo’ kører fortsat i mange biografer landet over, og interessen for at se den er vedholdende, så den når med al sandsynlig at blive set i biografen af omkring 100.000 mennesker,” siger Jan Lehmann, direktør i Nordisk Film Distribution.

Klik her for at se, hvor filmen går og bestille billetter.

Producent Ronnie Fridthjof udtaler ”Filmen har en helt fantastisk mund til mund effekt, og derfor tror jeg folk fortsat trodser godt vejr, fodbold og andre ting for at se filmen, som alle taler om. Det er ikke kun en succes for filmen, men for Danmark som nation, at så mange ser den og er med i debatten om krigen.”

Se også: Filmz TV: Interview med instruktøren bag “Armadillo”.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Collateral 10 år siden

Håber også på snart at blive en del af den statistik :)
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone
Gravatar

#2 Kviesgaard 10 år siden

Da jeg selv har en bror, som har været udsendt til Afghanistan, synes jeg næsten at jeg var forpligtiget til at se den for at få en snert af indblik i hvad det er de danske soldater bliver udsat for i Afghanistan.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#3 Zabriskie 10 år siden

Fridthjof er sandelig ved at være en magtfaktor i dansk film
Le temps détruit tout

Skriv ny kommentar: