Der bliver for tiden spekuleret meget i, hvad der bliver Arnold Schwarzeneggers store comeback-projekt som skuespiller.

Vil den tidligere Governator tage den sikre rute og forsøge sig med en efterfølger til en af sine populære franchises, eller vil han helt droppe actionfilm og i stedet forsøge sig med seriøse roller?

Mulighederne er mange, og et fyldestgørende svar vil falde inden alt for længe, da Schwarzenegger selv kan meddele, at han vil annoncere sit næste projekt enten i slutningen af marts eller begyndelsen af april.

Schwarzenegger overvejer i alt femten forskellige film, deriblandt efterfølgere til “Running Man”, “Predator” og “The Terminator”. Der er dog også en masse originale projekter i bunken, hvor den aldrende actionhelt selv fremhæver en tegneseriefilmatisering, som han for tiden arbejder på.

Hvad kunne du godt tænke dig at se Arnold Schwarzenegger medvirke i? Klik i ‘Kommentarer’ herunder for at diskutere i forummet.Vis kommentarer (36)
Gravatar

#1 filmkorn.dk 11 år siden

Han skulle tage og bruge sit gode hovede på at vælge noget sci-fi i samme kaliber som Total Recall, Predator og The Terminator.

Spørgsmålet er bare om man kan tage han seriøst i rollen.

Især i en evt. ny Terminator, hvor det vil blive svært at forklare, hvorfor the the lean, mean killingmachine ligner en gammel mand. Man kunne selvfølgelig vælge at lade ham spille den forsker/elitegymnast/pølsesælger som Terminatoren er modelleret efter, meeeeen.

At han derimod skulle begynder at vælge seriøse roller? I think not. Han har ganske enkelt ikke evnen. Alene hans korte optræden i The Expendables var pinlig.
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#2 Kaversmed 11 år siden

SchwaRzenegger.. kunne ikke lade vær' ;)
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#3 Patriarch 11 år siden

Uanset hvad han vælger- mon ikke det er lort? :D

Han snakker noget om en superhelte rolle. Jeg har et lidt crazy bud. Han ville passe fedt ind i en film som Kick-Ass 2. Eller evt. den film om pensioneret superhelte som vi hørte lidt om for noget tid siden - ja - det ville sgu være cool nok.

Jeg kan slet ikke forestille mig ham i en af de kendte superhelte francises.

Men tilbage til Predator kunne være interessant.
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#4 steadi07 11 år siden

Det skal godt nok være elendigt før jeg ikke vil se det!

Det jo Arnuuuuuuuuuuuld!:-)
Gravatar

#5 powers80 11 år siden

...jeg kunne godt tænke mig at se ham som skurt i den næste Batman film....eventuelt som en Mr. Freeze??
Gravatar

#6 goodspeed23 11 år siden

I det mindste kan man sige om Arnold, at han ikke gør det for pengene. Tror virkelig han brænder for at lave film igen og ligemeget hvad han laver, så skal jeg se det....for det første ud af respekt for hvad han har opnåt i sit liv, for det andet fordi Arnold altid leverer varen...og til slut fordi han aldrig har forsøgt at være noget han ikke er.
Castor Troy: If I were to send you flowers where would I... no, let me rephrase that. If I were to let you suck my tongue, would you be grateful?
Gravatar

#7 powers80 11 år siden

Lige præcis......desuden er langt de fleste af hans film hamrende underholdende og det er sgu "State of the art" action film, krydret med de fedeste one-liners.
Gravatar

#8 Bobby Singer 11 år siden

Jeg synes han skulle lave en efterfølger til Commando, hvor han denne gang skal redde sit barnebarn.
Idjit
Gravatar

#9 DonTolentino 11 år siden

Jeg er totalt meget med på Commando 2!

COMMANDO 2: The Revenge of John Matrix

"You remember when I said I was done acting? I LIED!"
Gravatar

#10 goodspeed23 11 år siden

Hvis Arnold skulle prøve med en ny genre, så er der her et par forslag:

God fornøjelse:)
Castor Troy: If I were to send you flowers where would I... no, let me rephrase that. If I were to let you suck my tongue, would you be grateful?

Skriv ny kommentar: