Efter en mangeårig afstikker som guvernør i Californien er den 66-årige actionstjerne Arnold Schwarzenegger for alvor igen ved at bide sig fast i Hollywood.

Se også: Sådan passer Arnold Schwarzenegger ind i “Terminator: Genesis”

Sidste år kunne man opleve ham som skydegal sheriff i ”The Last Stand” og som, ja, skydegal fange i ”Escape Plan”. Og i 2014 dukker den ikoniske actionbøf op i de danske biografer i henholdsvis ”Sabotage” og ”The Expendables 3″.

Nu er der så dukket billeder op af skuespilleren på settet til en af 2015 mest ventede film, ”Terminator: Genesis”. Og skal man tro Arnold selv, så er det en rolle han glæder sig til at vende tilbage til.

”Sidste gang de lavede en Terminator-film var jeg stadig guvernør i Californien, så der kunne jeg ikke være med. Men nu er jeg tilbage, og holdet bag filmen glæder sig helt vildt til at have mig med ombord,” lød det beskedent fra Schwarzenegger, da han blev spurgt om “Terminator: Genesis” i forbindelse med filmmagasinet Empires årlige prisuddeling i sidste måned.

“Terminator: Genesis” forventes at komme op i de danske biografer til juli næste år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#11 Kyllingebenet 8 år siden

Jack Slater (10) skrev:
Det kan godt være at det lå let til ham, men jeg vil altid mene at Schwarzeneggers performance i den første Terminator var en Oscar værdig.


Det værste er, at jeg et eller andet sted er enig.
Mental striptease..
Gravatar

#12 steadi07 8 år siden

Emilia Clarkes deltagelse i den her film er tilstrækkelig til at hive mig i biffen.

Jeg burde egentlig overveje at gå i gang med Game of Thrones...
Gravatar

#13 Kviesgaard 8 år siden

#12

Efter min egen beskedne mening bør du egentlig ikke overveje det, men bare gør det. Selv finder jeg, at Game of Thrones er noget af det bedste og mest solide stykke underholdning, når man påtænker, at det foregår i et fantasy-univers. Karaktererne i serien får det hele til, at føles meget menneskeligt.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah

Skriv ny kommentar: