Arnold Schwarzenegger vender tilbage som Conan!


Der har de sidste mange år været snak om, at Arnold Schwarzenegger skulle vende tilbage som Barbaren Conan i én sidste film – “King Conan”. Selv det mindste håb om, at dette nogensinde ville ske, blev dog knust, da Jason Momoa overtog rollen som Conan i sidste års flop, “Conan the Barbarian”.

Det umulige lader dog nu til at være gjort muligt, da Universal Pictures kan annoncere, at den rigtige Conan, Arnold Schwarzenegger, vender tilbage i en ny film om den mutte barbar!

Læs Filmz’ biograf-anmeldelse af “Conan the Barbarian”.

“The Legend of Conan” hedder filmen, der fuldkommen vil ignorere Momoas film og i stedet følge den nu aldrende barbar.

Chris Morgan, der har skrevet de seneste tre “The Fast and the Furious”-film samt den kommende sjette film, vil stå for at producere “The Legend of Conan” såvel som muligvis skrive filmen, hvis han ikke kommer til at være optaget af manuskriptet til en syvende “The Fast and the Furious”, da Universal allerede vil have den nye Conan-film klar til sommeren 2014.

Mens det er sikkert og vist, at “The Legend of Conan” ignorerer Momoas film, så kunne en udtalelse fra Morgan også tyde på, at “Conan den uovervindelige” og “Red Sonja” ligeledes bliver ignoreret, således at den nye film i stedet blot direkte følger op på handlingen i originalen. Dette skulle være fordi, Morgan ikke mener, at de andre film levede op til fantasy-universet fra den første film, men i stedet blev for fjollede.

Det er dog for tidligt at sige, om Morgans udtalelse skal tages som en definitiv beslutning, da intet lader til at være på plads endnu om filmen, udover at Morgan har en historie i tankerne, og at Schwarzenegger er ombord.

“Conan barbaren” udkom tilbage i 1982 og startede Schwarzeneggers Hollywood-karriere. Schwarzenegger vendte derefter tilbage til rollen i 1984’s “Conan den uovervindelige”, samt at han medvirkede i en mindre rolle i spin-off-filmen “Red Sonja” fra 1985 med Gitte Nielsen i hovedrollen.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (26)
Gravatar

#1 chapton 8 år siden

Se det lyder straks mere spændende.
Jeg har ingen problemer med at Arnold vender tilbage som Conan selvom han efterhånden snart er 65.
Gravatar

#2 NFSPOWER 8 år siden

Er ledt bange for at der kommer neon under kilten, og at der kommer GPS i hans sværd.... Chris Morgan er genial til nyere film, men jeg tror ikke han duer til at skulle bringe gammel nostalgi tilbage.

Men nu må vi se :) - Glæder mig ihf rigtig meget.
Gravatar

#3 Bruno 8 år siden

Fint med mig, det mest interessante bliver dog nok om Arnie kan komme op og se ud som om, at han stadig er i fornuftig form.
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#4 Gnug315 8 år siden

Razzie award alert.
Gravatar

#5 Eat this 8 år siden

Som Arnold fan kan jeg kun sige YYEEESSSSSS

Conan den uovervindelige" og "Red Sonja" ligeledes bliver ignoreret, således at den nye film i stedet blot direkte følger op på handlingen i originalen.


YYEEESSS igen
Gravatar

#6 Stilund 8 år siden

Åhh, fedt!
Gravatar

#7 Blacksanta 8 år siden

Så vidt jeg kan forstå, så er Conan i denne historie lige så gammel som Arnold er i virkeligheden, sårn ca., så hans fysik burde ikke være noget problem. Selvom Arnold er en ældre herre, så er han stadig en stor kleppert, og med en god håndfuld træning, og måske lidt redigering, så burde han stadig, rent fysisk, kunne bære rollen.. Og heldigvis er Conan jo, som artiklen siger, ret mut, så på det punkt burde frygten heller ikke være så enorm -,-
Gravatar

#8 VampyreDjango 8 år siden

Fuckin' A!!!
Gravatar

#9 Jones 8 år siden

Dagens bedste nyhed! (Okay, der har ikke været så mange indtil videre, da dagen først lige er startet for mit vedkommende, men det bliver alt andet lige svært at toppe denne her).

Er vild med Conan-universet, og idéen med at følge ham i hans senere år er fed. Krydser fingre for, at det ikke bare er et tomt rygte.

Til fans af Conan kan jeg varmt anbefale denne samling af Robert E. Howards (skaberen af Conan) historier om vores kære barbar:

http://www.amazon.co.uk/The-Complete-Chronicles-Co...

Lækker opsamling af alle de bedste historier i en fed indpakning og til en god pris. Ingen grund til tøven - fat kortet og få købt den!
Gravatar

#10 Highland Park 8 år siden

Det umulige lader dog nu til at være gjort muligt...

Umuligt!
... as surely as there's a mouse behind your ear.

Skriv ny kommentar: