Darren Aronofsky, der er kendt for film som “Requiem for a Dream” og “Black Swan”, er snart biografaktuel med “Noa” med Russell Crowe i hovedrollen. Inden Aronofsky besluttede sig for at instruere bibeldramaet, var han dog i forhandler om at instruere både “Man of Steel” og “The Wolverine”.

Se også: Sådan bygger du en ark – Se ny featurette til “Noa”

I et nyt interview fortæller den Oscar-nominerede instruktør så, hvorfor han sagde nej til at instruere de to film. “The Wolverine” droppede han, fordi han var ved at blive skilt og ikke havde lyst til at være længere tid væk fra sine børn. Aronofsky fortæller ellers, at han elskede manuskriptet og synes, at filmen endte med at blive fremragende.

Det er lidt mere uklart, hvorfor Aronofsky valgte at takke nej til at instruere “Man of Steel”. “Noa”-instruktøren havde ellers et par samtaler med Christopher Nolan om at instruere filmen, men disse samtale førte som bekendt ikke til noget konkret. Aronofsky fortæller dog, at han under de rigtige omstændigheder havde sagt ja til instruktørtjansen på filmen. Aronofsky betragter ellers Superman som den bedste superhelt og siger, at han i hvert fald er på niveau med Batman. “Black Swan”-instruktøren tilføjer også, at han synes, Zack Snyder var et godt valg, og at han er vild med “Watchmen”.

Mens der ikke er noget, der tyder på, vi får lov at se Darren Aronofsky instruere en superheltefilm i den nærmeste fremtid, så kan vi glæde os over, at “Noa” får dansk biografpremiere på torsdag.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 T. Nielsen 7 år siden

Diplomatisk menneske!
Baby, it's cold outside
Gravatar

#2 X&O 7 år siden

The Wolverine kunne være blevet fantastisk i hænderne på Aronofsky... Man of Steel not so much, i hvert fald ikke med det manus.
Gravatar

#3 Kviesgaard 7 år siden

#2

Meget enig i den betragtning.

Jeg forstår dog ikke, hvorfor Aronofsky mener, at Zack Snyder var et godt valg. Efter at have set resultatet er jeg af den stik modsatte opfattelse.

Men det er blot min egen personlige holdning til tingene.

Ps. den skilsmisse han omtaler, var det fra Rachel Weisz?
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#4 X&O 7 år siden

#3 Ja han blev skilt fra Rachel Weisz... som så blev gift med Daniel Craig.
Gravatar

#5 Kviesgaard 7 år siden

#4

Hvad øjnene ser ...

er ikke altid det samme som hjernen opfatter.

Ved første læsning af dit indlæg troede jeg, at der stod, at Aronofsky blev skilt fra Rachel Weisz, og at han så efterfølgende blev gift med Daniel Craig.

Det er måske på tide, at jeg hopper i seng og får lidt strøm på batterierne.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#6 [ikke godkendt bruger] 7 år siden

[Denne bruger afventer at blive godkendt til at deltage i diskussionen.]
"I love the smell of napalm in the morning..."
Gravatar

#7 [ikke godkendt bruger] 7 år siden

[Denne bruger afventer at blive godkendt til at deltage i diskussionen.]
"I love the smell of napalm in the morning..."
Gravatar

#8 st0rm 7 år siden

"The Woverine".. Lyder som en nuttet lille vov hund :) Ret det xD

Skriv ny kommentar: