Verdens undergang har altid optaget mennesket, men hvor dommedag før i tiden ofte skulle findes i mytologiske eller religiøse visioner, synes vi i dag at frygte for en selvforskyldt katastrofe.

Læs med i Filmz’ seneste artikel, hvor vores spritnye skribent Martin S. Faurholt har taget et kig på fem foruroligende film, der alle skildrer dommedag på egen vis. Fra den eksperimenterende kortfilm “La jetée” til Lars Von Triers deprimerende “Melancholia” bliver der set på, hvor vidt forskellig Jordens endeligt opleves.

Klik her for at læse artiklen.Vis kommentarer (27)
Gravatar

#21 Kisbye 10 år siden

#20
Problemet er at de ikke tager danske kreditkort, men det er ikke så besværligt igen at komme ud over.

Når jeg surfer rundt efter guides, kan jeg se at mange køber forudbetalte kreditkort. Det har jeg dog meget svært ved at se det smarte i. Det er en meget dyr løsning efter min mening (buyfrompowerseller.com tager $68.99 for et kort på 50$).
Jeg selv gør det, at jeg køber gavekortskoder på walmart.com og betaler ved hjælp af min paypal konto. Man bliver selvfølgelig nød til at angive en fiktiv amerikansk adresse, men det er ligegyldigt, da koden sendes via email. Vær dog opmærksom på hvilken stat du vælger, da nogle stater har afgifter på den slags transaktioner. Jeg bruger selv Californien.
Ved at gøre det på den måde, får jeg Hulu til normalprisen på $23.97 for 3 måneder.

Kan se man kan betale direkte på Hulu med Paypal, men tør dårligt prøve om den vil acceptere min konto. Er der nogle der ved om ens danske paypal virker direkte på Hulu.com?
Imagine an elephant with the flu. One sneeze and it breaks it's bloody neck - Fukkatsu no hi AKA Virus (1980)
Gravatar

#22 Thomsen 10 år siden

#20 - Der er flere måder, bl.a. kan man betale via sin amerikanske iTunes-konto, hvis man altså har oprettet sådan en.

Det er nemmeste er dog nok at købe et gavekort til Hulu på Walmarts hjemmeside. Det bliver leveret på mail. Man skal så blot oprette en konto på Hulu med en falsk, amerikansk adresse (find fx adressen på et hotel i Delaware) og betale med gavekortet. På den måde slipper man nemt uden om det problem, at de ikke godtager danske kreditkort.
"Don't step on it - it might be Lon Chaney!"
Gravatar

#23 Nagash 10 år siden

Skal man have en amerikansk iTunes konto, for at hente Hulu app'en på ATV?
Gravatar

#24 Lawman. 10 år siden

#23, nej. Så vidt jeg husker, skal du bare angive på din ATV at du befinder dig i USA, og så genstarte - så dukker Hulu samt andre amerikanske apps op på forsiden.
Gravatar

#25 Nagash 10 år siden

Det tror jeg faktisk den gør i forvejen, for jeg brugte vist egentlig det trick til at få Netflix også. Havde nemlig Netflix før det kom til DK også.
Gravatar

#26 Lawman. 10 år siden

Som jeg kan se det på min, så har jeg inde under iTunes Store valgt United States, men jeg bruger stadig min danske konto. Efter jeg valgte det og genstartede, havde jeg Hulu og diverse ESPN og NBA apps.
Gravatar

#27 Ibankai 10 år siden

#14 - lol xD

The Divide er ret provokerende, fed udspilning af menneskets natur i ekstreme omstændigheder. Om den så lige omhandler jordens udrydelse eller er lokalt er dog svært at sige.

Fed artikel - flere af dem tak! Måske den næste kan omhandle film som har forsøgt seriøst at give et bud på hvordan helvedet ser ud. Om man tror på den slags eller ej (:

Skriv ny kommentar: