Engelske Kate Winslet er blevet kaldt sin generations bedste skuespillerinde, og hun er ikke blot en af de mest respekterede, men også en af de mest elskede kvinder i branchen den dag i dag.

At hun betragtes med en sådan hengivenhed er ikke mindst bemærkelsesværdigt idet, at hendes roller spænder ganske vidt og absolut ikke alle falder under den gruppe, der kan karakteriseres som “sikre valg”.

Kate Winslet har været nomineret til en Oscar hele seks gange, hvilket hun med sine blot 33 år er den yngste nogensinde, der har opnået. Ved sidste Oscaruddeling lykkedes det hende så omsider at få den eftertragtede statuette med hjem for præstationen i den biografaktuelle “The Reader”. I anledning af premieren på den har Filmz kigget nærmere på en håndfuld af hendes mange markante film, der bl.a. tæller “Fornuft og følelse”, “Titanic”, “Evigt solskin i et pletfrit sind” og “Little Children”.

Læs mere i artiklen Kate Winslet – Alles yndling.Vis kommentarer (29)
Gravatar

#1 filmz-Lucsen 14 år siden

Hun er ikke min yndling... sys faktisk hun er krukket og en ret overfladisk skuespiller...
Gravatar

#2 cansi 14 år siden

Hun er heller ikke min yndling... Har intet tilbage for hende efter dette års oscar sæson. Hendes skuespil syntes jeg i øvrigt er alt for hurtigt gående. Hun skynder sig for meget over scenerne, hun tager det ikke roligt og fanger scenen som eks. Cate Blanchet og Judi Dench gør.
Gravatar

#3 Friendly 14 år siden

Men lidt lækker er hun da..
Gravatar

#4 tiany 14 år siden

Jeg synes til gengæld at hun er en af vor tids bedste skuespillerinde. Hun viser brede og er overbevisende i de fleste rolle. Jeg er villig til at se hvilken som helst film så længe Winslet er med, selv i små dårlige chick-flicks så som The Holiday.

En lille rettelse til artiklen Kate's rolle i Eternal Sunshine of the Spotless Mind hedder Clementine og ikke Kate.
Valar morghulis
Gravatar

#5 dyg 14 år siden

Jeg er også ret begejstret for hende, især i Peter Jacksons fantastiske Heavenly Creatures.
"Og hvem vil ikke gerne guffe Klaus Kinski??" - evermind
Gravatar

#6 tranberg 14 år siden

Bestemt ikke min yndling - der er mange der er lysår foran hende.
Min yndling må nu være Meryl Streep.

Der er bare noget ved Winslet som irriterer mig; kan ikke sætte fingeren på hvad det er præcis. Noget ved hendes tale, hendes udseende, hendes roller måske. Hun frustrerer mig!
The end is closest to the beginning
Gravatar

#7 aero 14 år siden

Jeg må tilslutte mig den skare som er helt vilde med hende, i mine øjne har hun indtil videre ikke kunnet gøre noget galt. Jeg synes hun var helt fantastisk i Revolutionary Road, og hvorfor hun ikke blev nomineret for den i stedet for The Reader forstår jeg ikke, men som hun selv siger i Extras "No, I'm doing it because I've noticed that if you do a film about the Holocaust - guaranteed Oscar!"
Its structural perfection is matched only by its hostility
Gravatar

#8 database 14 år siden

Selvom hun ikke er min yndling er hun meget tæt på. Kun overgået af Jennifer Connelly som jeg har en meget stor svaghed overfor.
Gravatar

#9 filmz-ab 14 år siden

Hun er satme min yndling. Hun er virkelig den bedste hos kvinderne, endda ganske klart, og hun har både looket og talentet med sig, selvom jeg dog også godt kan lide Charlize Theron.
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#10 filmz-Flaming Homer 14 år siden

er også ret begejstret for hende. og så har hun selvironi. bare se the extras :-)

Skriv ny kommentar: