Avatar” fortsætter med at sætte rekorder. Med gårsdagens omsætning i de danske biografer slog James Camerons storfilm alle hidtidige biografsalgsrekorder i Danmark. Det skriver 20th Century Fox i en pressemeddelelse.

Tidligere har både “Titanic” og de tre “Ringenes herre”-film været at finde øverst på filmbranchens toplister, men med en omsætning til dato på 99.055.320 kroner er “Avatar” nu den film, der har omsat for flest penge i de danske biografer nogensinde.

Ringenes herre: Kongen vender tilbage” har indtil nu haft 1. pladsen med 98,7 mio. kroner.

På antal solgte billetter er det dog stadig Camerons “Titanic”, der ligger forrest med næsten 1,4 mio. solgte billetter. “Avatar” har til dato solgt 906.000 billetter i Danmark.

Læs mere om “Avatar”.


Vis kommentarer (21)
Gravatar

#1 filmz-Sichlau 10 år siden

Siden hvornår er vi kommet med på bølgen af hvad film har omsat for. Plejer det ikke at være antal solgte billetter vi måler films popularitet efter her i landet.
Gravatar

#2 Jack--- 10 år siden

#1 det står da også antal billetter solgt, hvis du læser nederst?
Gravatar

#3 filmz-sokat 10 år siden

Billetter til Avatar koster vel også 50% mere end hvad de gjorde til Titanic og generelt er penge vel også mindre værd nu pga. årlig inflation osv.

Så jeg er også på at solgte antal billetter er en meget bedre indikator for en films popularitet.
Gravatar

#4 filmz-Is 10 år siden

Hurra :-)
Gravatar

#5 SpYkE112 10 år siden

Man kan jo ikke sammenligne med Ringenes Herre, det er jo 1 ud af en triologi, så samlet har Ringenes Herre jo nok omsat for noget mere :)
Gravatar

#6 filmz-Coney 10 år siden

#1 og #3 Hvis i lige læser nyheden vil i se at antallet faktisk heller ikke er så langt fra hinanden... Og avatar går stadig for fulde sale... Lørdag middag kl 12 var der således flere hundrede mennesker inde og se den i Aalborg biocity... kl 12! Den skal nok nå de sidste 500k billetter også...
Gravatar

#7 hatwerk 10 år siden

#5 Avatar er jo også kun 1 ud af X antal film
Gravatar

#8 Ericmase 10 år siden

OMG! :-O
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#9 SpYkE112 10 år siden

#7 Nåår ja.. Havde jeg ikke lige tænkt på, men i så fald kan man jo ikke sammenligne den med Titanic længere :)
Gravatar

#10 filmz-Sichlau 10 år siden

Coney (6) skrev:
Den skal nok nå de sidste 500k billetter også...


Det ville da ikke undre mig. Men jeg tvivler nu stadig. En halv million mennesker i Danmark er altså RIGTIG meget. 300.000+ er en succes når vi snakker om danske film.

Skriv ny kommentar: