Når ”Avengers: Age of Ultron” får premiere til foråret, er det endnu en gang med Joss Whedon bag kameraet. Men skal man tro instruktøren selv, er det sidste gang, han har kastet sig over Marvels superhelte.

Se også: Joss Whedon giver Ultron ret: The Avengers må dø.

”Jeg kan ikke forestille mig at lave sådan noget her igen. Det er vanvittigt hårdt, og hvis jeg kaster mig over Avengers 3 og 4, vil der gå yderlige fem år, inden jeg kan lave noget, som er mit helt eget. ‘Avengers: Infinity Wars’ vil æde de næste fire år af mit liv, så det er meget tvivlsomt, om jeg vil instruere dem,” siger han i den nyeste udgave af Empire Magazine. Han fortsætter:

”Jeg vil selvfølgelig gerne blive ved med at være en del af Marvel-universet, men det er ikke nemt. Det her år har været lige så hårdt som at styre tre tv-shows på én gang. Det er sindssygt.”

Rygterne går på, at Joe og Anthony Russo, der står bag ”Captain America: The Winter Soldier”, skal instruere de næste to Avengers-film.

Vil du se, om Joss Whedons hårde arbejde har båret frugt, kan “Avengers: Age of Ultron” opleves i de danske biografer fra den 23. april.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (31)
Gravatar

#1 David Munch 7 år siden

Ja tak. Whedons talent skal ikke spildes på flere superheltefilm.
Gravatar

#2 Ménner 7 år siden

Jeg tror nu at Age of Ultron bliver virkelig fed! :D Men håber at han giver sig i kast med en efterfølger til Serenity i stedet for flere Marvelfilm. (hvis han nu absolut desværre ikke vil lave dem)
Does he look like a bitch, mr. Frodo!? - Samwise L. Jackson
Gravatar

#3 Geekalot 7 år siden

Tror desvære aldrig vi får mere Firefly eller Serenity :(
Gravatar

#4 Den fede 7 år siden

David Munch (1) skrev:
Ja tak. Whedons talent skal ikke spildes på flere superheltefilm.


Den kommentar var da godt nok retarderet. Du er med på, Whedon er gigantisk comic-fan, og at han kæmpede en brav kamp for at få lov til at lave filmene?

Jeg forstår nu godt den gode Whedon. Produktionen på disse film er jo nærmest grotesk. Men jeg er evigt taknemmelig over, at vi får hele to Avengers-film fra ham.
Gravatar

#5 cain 7 år siden

Geekalot (3) skrev:
Tror desvære aldrig vi får mere Firefly eller Serenity :(


YOU TAKE THAT BACK, MEANIE :(


Nogen der ved om han har noget planlagt han kunne tænke sig at lave?
Gravatar

#6 Nagash 7 år siden

Jeg håber også, at han stopper efter denne. Avengers var udmærket og jeg holder da også af Marvel Cinematic Universe, men jeg bryder mig bare endnu mere om Whedons andre projekter. Manden er for talentfuld, til at spilde tid på samlebånds action med spandexdragter.
Gravatar

#7 Hive 7 år siden

Giv ham en X-Men film...
Gravatar

#8 Den fede 7 år siden

#6

The Avengers = samlebåndsaction? Hahahahahhahah
Gravatar

#9 Nagash 7 år siden

Den fede (8) skrev:
#6

The Avengers = samlebåndsaction? Hahahahahhahah

Hvad dælen vil du ellers kalde det? Uden tvivl har Whedon sat sit præg på den, men det er stadig samlebåndsaction for Marvel/Disney. Jeg har stadig til gode at se en Marvel Cinematic Universe film, der trækker mere end 4/6.
Jeg ser dem alle ganske vist og jeg er godt underholdt. Men man kan stadig tydelig mærke, at det bare er en lang pengemaskine for Disney.
Gravatar

#10 Den fede 7 år siden

Nagash (9) skrev:
Hvad dælen vil du ellers kalde det?


En af de teknisk største bedrifter i filmhistorien? Den vildeste biograftur, jeg har haft? Du må ha' spist søm...i forhold til det materiale den filmatiserer er den hvis ikke perfekt, så damn near close.

Skriv ny kommentar: