“Avengers: Endgame” kan slå den nuværende Box Office-rekord med en genudgivelse, der inkluderer ekstra post-credit scener.

Marvels “Avengers: Endgame” mangler kun cirka 45 millioner dollars for at overhale “Avatar” og blive det største Box Office-hit i verden, hvilket en ekspert tidligere ikke mente kunne lade sig gøre – læs mere her.

Men det kan måske alligevel lade sig gøre, da “Endgame” er på vej til at få repremiere i biograferne.

Det fortæller Kevin Feige, der også deler detaljer om, hvad man kan forvente af den nye premiere:

Det er ikke en extended cut, men der vil komme en version i biograferne med et lille marketing-skub og et par nye ting ved slutningen af filmen. Hvis du bliver og ser filmen, vil der efter rulleteksterne være en slettet scene, en lille hyldest og et par overraskelser,” siger Feige til Screen Rant.

Repremieren for “Avengers: Engame” vil, ifølge Feige, ske den 28. juni – kort før premieren på “Spider-Man: Far From Home” den 2. juli.

“Avengers: Endgame” har indtil videre nået en global Box Office-indtjening på 2.743.413.993 dollars, hvilket kan sammenlignes med “Avatar”, der har indtjent 2.787.965.087 dollars.Vis kommentarer (16)
Gravatar

#1 Reborn Sith 2 år siden

Jeg vil være at finde i biffen, når det sker.
It's all good man. Saul Goodman
Gravatar

#2 brianhenneberg 2 år siden

Jeg er overrasket over at de ikke allerede har lavet et remake af den. Når Hollywood lugter penge, så bliver koen squ malket til den er knastør.
Gravatar

#3 Geekalot 2 år siden

Kunne nu også godt finde på at se den igen, lige bort set fra en scene og de ikke havde gjort Tony til får i den syntes der var lidt....var den faktisk skude god :)
Gravatar

#4 Dalgaard 2 år siden

Men skal man ikke sammenligne den reelle tid avatar var i biffen vs endgame? Hvis de bliver ved med at udgive den og lader den blive længere i biffen, så vil den selvfølgelig tjene mere og mere.

Er det helt fair i kampen om den mest indtjenende film nogensinde?
Hermed sagt at jeg ingen anelse har om hvor længe avatar var i biffen verden rundt:)
Gravatar

#5 Mejse 2 år siden

#4 man får aldrig en 1:1 sammenligning, der er alt for mange ting der spiller ind, men avatar havde også en re release i biografen så på den måde går det nok :)
Gravatar

#6 Dalgaard 2 år siden

Så er det fair nok :) For jeg ser hellere Cap & The team stå på 1 pladsen:)
Gravatar

#7 Mejse 2 år siden

#6 hahaha :D
Gravatar

#8 Sjølle 2 år siden

Jeg synes simpelthen det er så skidt en praksis der er ved at komme her. Jeg kommer fremover til at gå en del mindre i biografen, og så snuppe dem i hjemmebioen i stedet. Jeg synes det er sygt irriterende at først skete det med A Star Is Born, og nu med Avengers, at man tager ind og betaler i dyre domme for at se dem, og så lidt efter “øv bøv, der er en extended udgave, betal igen hvis du vil have det hele med”

Man kan heller ikke bare vente, for måske kommer der ikke en længere udgave, og så gik man glip af den almindelige udgave.

Det bliver sgu et nedgang i bio-besøg herfra :-(
Gravatar

#9 IBA 2 år siden

De bør udgive den hvert år med et par nye scener. Den er lidt overvurderet.
Gravatar

#10 Dalgaard 2 år siden

Syntes Lotr gjorde det fint med at udgive forlængede udgaver osv osv på dvd noget tid efter bio udgaven.

Skriv ny kommentar: