MCU-heltenes skærmtid er langt fra ens i “Avengers: Endgame” – her følger en oversigt.

Det er kun “Infinity War”-overlevernes skærmtid, der er opgjort nedenfor, som særligt domineres af to Marvel-helte.

Således er det kun Steve Rogers og Tony Stark, der medvirker i mere end en time af “Endgame”. Det er Daily Mail kommet frem til.

Men selv om Robert Downey Jr. i rollen som Tony Stark altså kun har næstmest skærmtid, så tjener han suverænt mest – læs om det her.

Okoye (6 minutter)

Wong (6 minutter)

Valkyrie (8 minutter)

Captain Marvel (15 minutter)

Black Widow (33 minutter)

War Machine (35 minutter)

Rocket (36 minutter)

Hawkeye (37 minutter)

Ant-Man (38 minutter)

Hulk (40 minutter)

Nebula (41 minutter)

Thor (45 minutter)

Iron Man (62 minutter)

Captain America (66 minutter)Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 Reborn Sith 2 år siden

Nej, hvor ligegyldigt.
It's all good man. Saul Goodman
Gravatar

#2 HighFlyer15 2 år siden

Lækkert at læse kommentarerne på den artiklen. Folk er skide ligeglade.
Historien blev fortalt. Færdig.
Historier hvor kvinder er de centrale hovedkarakterer kan blive skrevet nu. Havde de pludselig fjernet fokus fra Iron Man og Captain America og givet det til kvindelige helte så havde historien jo set helt anderledes ud. Det ER Iron Man og Captain America's historie!
Gravatar

#3 Gridlock 2 år siden

#2 Vil nu sige det er de originale avengers historie, så både Hulk, Thor, Hawkeye, Black Widow, Iron Man og Captain America.
Derefter er det alle de andre heltes historie.

Det er så en af grundende til at Captain Marvel ikke rigtigt passer ind i historien.
Hun blev smidt ind i sidste øjeblik og mange af hendes scener, føles mest af alt som filler, frem for en essentiel del af historien.

Men vi har har da allerede de første par artikler der skriger op om at Captain Marvel havde alt for lidt screentime i forhold til hvad hun burde ha haft.
Og så er der de artikler/petitions der vil ha at Brie Larson skal vise hun virkelig støtter op om den sag/feminisme og scocial justice hun siger hun støtter op om og det ikke bare er tom snak.

Hvordan kan hun vise det jo hun kan træde tilbage som Captain Marvel og lade en sort homoseksuel kvinde overtage rollen som den nye Captain Marvel.
Gravatar

#4 Mejse 2 år siden

#3 shhh gridlock du behøver ikke dreje alt den vej, ved godt du bruger meget tid på at hade den slags....men ikke alt handler om den slags :)

vil give #2 ret i at det hovedsageligt er cap. americas og iron mans, historie arc der bliver afsluttet...ja der har været andre med, men det de to der har haft klart den største indflydelse på hele det univers de har bygget op...og også har haft mest i avengers filmene....men de andre spiller selvfølgelig en rolle :)
Gravatar

#5 Blandet Landhandel 2 år siden

Er Gridlock sådan helt ok i hovedet?
Gravatar

#6 Kim Pedersen 2 år siden

Oversættelsen er mangelfuld. Det hedder nu engang "lærredstid". Filmen er foreløbig kun blevet vist på biografernes lærred og ikke på skærmen i hjemmebiografen. Så det må nu engang hedde lærredstid.
Gravatar

#7 Gorman 2 år siden

#5
Tja, han har en holdning om at kvinder skal blive i køkkenet så manden ikke føler sig udfordret af hende. Det er så moderne hos en del troldemænd. Det kvindelige skarn altså.....
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#8 Gridlock 2 år siden

#4 Det er så din mening, jeg har min og jeg synes det er ganske relevant til dette.
#5 Jeg har det ganske fint hvad med dig? Sikker på du er helt okay, det lyder lidt til du har et stalking complex siden du går så meget op mig.
Jeg er simret selvfølgelig, men synes nu du istedet burde ta og få den behandling du nu engang har brug for.
#7 Gorman Gorman nope mindes aldrig og ha mødt dig.
Så det er sjovt du kan sige hvad min holdning er, sikker på det ikke er din egen holdning du prøver og reflektere over på mig?
Men siden det sikkert vil få dig til og ligge vågen hele natten hvis jeg ikke giver min egentlig holdning til kende... ja så må du jo ligge vågen hele natten og gruble over hvad min egentlige holdning er.
Gravatar

#9 Mejse 2 år siden

#8 hvordan er det relevant til dette ? du burde altså også virkelig revurderer de sider du finder din information fra :D
Gravatar

#10 Blandet Landhandel 2 år siden

Gridlock, jeg er ked af, at du opfatter det som om jeg stalker dig. Hvis jeg skal være helt ærlig, mindes jeg ikke at have skrevet med dig før, så det er nok nærmere det modsatte. Du er dybt forglemmelig. Jeg er dog glad for, at jeg har gjort så stort et indtryk på dig. Mine udtalelser kan også nemt ryste verden hos de indbildske, så det er forståeligt nok.

Skriv ny kommentar: