Marvel-stjernen Robert Downey Jr. tjener fire gange så meget som de andre MCU-stjerner.

Der er store penge på spil, når der forhandles Marvel-kontrakter. Den bedste forhandler er Iron Man-stjernen Robert Downey Jr.

For selv om Scarlett Johansson, Chris Hemsworth og Chris Evans har kontrakter, som betaler dem 15-20 millioner dollars pr. film, så er det intet sammenlignet med Downey.

Robert Downey Jr. har således forhandlet en særlig aftale med MCU-chef Kevin Feige om en resultat-baseret lønpakke, skriver The Hollywood Reporter.

Det betyder, at skuespillerens løn afhænger af billetsalget. Det betød en udskrivning på 75 millioner dollars til Robert Downey Jr. efter “Infinity War”, der solgte biografbilletter for over to milliarder dollars.

Dermed kan MCU-stjernen komme tæt på 100 millioner dollars for “Avengers: Endgame”, som ser ud til at slå alle rekorder – læs om det her.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Gorman 3 år siden

smart. Som da Lucas lønaftale for første Star Wars bestod i rettighed til franchise + merchandise, så vidt jeg husker.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#2 Mejse 3 år siden

han har jo om nogen også være toneangivende i mange af filmene, ellers har man jo heller ikke kapow not til at hive sådan en aftale hjem :)
Gravatar

#3 Gorman 3 år siden

#2 jep
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#4 Geekalot 3 år siden

Så forstår ikke folk ikke hvorfor det er vi skal skal betale 90-110 kroner pr billet.... og folk venter på streaming eller der er folk der henter dem ulovligt.... sidst nævnte går jeg jeg heller ikke ind for.
Gravatar

#5 Mejse 3 år siden

#4 det skal man betale på grund af 5185018 ting ikke bare hans løn kom nu over det bare fordi han tjener mere end dig :D
Gravatar

#6 Kim Pedersen 3 år siden

Filmen har på en lille uge indtjent $1,4 milliarder. Kun rimeligt skuespillerne bliver betalt for hvad de er værd.
Gravatar

#7 kblood 3 år siden

#4 Det er jo bare ikke helt hans "løn". Han blev stort set betalt i aktier, og det viste sig at være langt mere værd end at få sin løn... med det samme så at sige. De andre har jo sådan set fået flere penge end ham, inden premieren.

Man kan altså ikke brokke sig over at hans løn er høj fordi den er bundet op imod hvor meget filmen sælger. Det er jo ikke fordi det har taget noget fra filmens budget, tværtimod. Hans løn gjorde jo så at han ikke fik så mange penge under optagelserne osv.

Skriv ny kommentar: