Advarsel: Spoilers for “The Book of Boba Fett” forude.

Christopher Lloyds næste rejse bliver til en galakse langt, langt borte.

Lloyd er det første nye navn på “The Mandalorian” Sæson 3-rollelisten, rapporterer The Hollywood Reporter.

“Back to the Future”-stjernen slutter sig til Carl Weathers, Giancarlo Esposito og ikke mindst Pedro Pascal i det tredje kapitel om den dødsensfarlige dusørjæger, der har hjertet på rette sted. Lloyds rolle er efter sigende som en gæstestjerne, og han vil altså sandsynligvis ikke optræde regelmæssigt igennem alle sæsonens afsnit.

Selvom det er Doc Brown-skuespillerens første rolle i “Star Wars”-universet, er det ikke hans første rumrejse. I 1984 var han nemlig at finde som Commander Kruge i “Star Trek III: The Search for Spock”.

Ventetiden på den tredje sæson af den succesfulde Disney+-serie har været lang, men i mellemtiden har vi dog fået fortællingen om en anden dusørjæger i en Mandalorian-rustning. “The Book of Boba Fett” fik premiere i begyndelsen af det nye år, og selvom det var Temuera Morrisons titelkarakter, der har var i fokus, udbyggede serien også på “Mandalorian”-fortællingen og genforenede her Pascals Din Djarin med den unge Kraft-sensitive Grogu.

Vi kan også glæde os til miniserien “Obi-Wan Kenobi”, der genforener os med Ewan McGregors Jedi i eksil på Tatooine, hvor han våger over en ung Luke Skywalker.

Læs også: “Storslået ‘Obi-Wan Kenobi’-trailer teaser et fantastisk intergalaktisk eventyr med Ewan McGregors ‘Star Wars’-ikon”

“The Mandalorian” Sæson 3 har endnu ingen premieredato, men forventes at få premiere i løbet af 2022.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: