Advarsel! Milde spoilers for “Scream” (2022) forude.

Der går ikke længe, før en ny morder påtager sig den ikoniske Ghostface-maske.

Det sjette kapitel i Wes Cravens banebrydende slasher-franchise får amerikansk premiere den 31. marts 2023 – kun 14 måneder efter den første films globale premiere. Det er dermed den korteste periode mellem to “Scream”-film siden originalen og dens opfølger.

Instruktørduoen Matt Bettinelli-Olpin og Tyler Gillett overtog tøjlerne på “Scream” (2022) efter Cravens død i 2015, og som det blev rapporteret i begyndelsen af februar, står de endnu engang bag roret, når 6’erens produktion begynder til sommer. Forfatterparret bag 5’eren, James Vanderbilt og Guy Busick, vender ligeledes tilbage, når vi genforenes med den nye generation af Ghostface-overlevere.

Du kan læse vores anmeldelse af “Scream” (2022) lige her.

Hvad vi kan forvente af den nye films handling, ved vi ikke endnu, og det er heller ikke klart, hvorvidt den originale “Scream”-hovedperson, Sidney Prescott (Neve Campbell), eller andre af legacy-karaktererne vender tilbage. Det er dog sandsynligt, at den kommende film fortsætter fokusset på Melissa Barreras Sam Carpenter og resten af de overlevende Woodsboro-ofre.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: