Bad Boys 4 / Filmz.dk

“Bad Boys 4” er på vej – teaset i “Bad Boys for Life”


Sony Pictures bestiller “Bad Boys 4” hos manuskriptforfatteren bag “Bad Boys for Life”.

Han har skrevet den biografaktuelle “Bad Boys for Life”. Nu skal Chris Bremner også skrive “Bad Boys 4”, skriver The Hollywood Reporter.

For til trods for negative danske anmeldelser af “Bad Boys for Life” så er amerikanerne anderledes positive over for Will Smith og Martin Lawrences genkomst som Mike Lowrey og Marcus Burnett.

Således er “Bad Boys for Life” aktuel ‘fresh’ på Rotten Tomatoes med 75 procent, hvilket blandt andet har øget forventningerne til den nordamerikanske åbningsweekend.

Derfor giver Sony Pictures nu grønt lys til “Bad Boys 4”, hvor det forventes, at Will Smith og Martin Lawrence medvirker igen.

“Bad Boys 4” er måske ikke den store overraskelse, hvis man har set “Bad Boys for Life”, hvor en kort mid-credit-scene efter filmen lægger op til en fortsættelse.

Læs også ‘Anmeldelsen af “Bad Boys for Life”‘.

Manuskript-forfatter Chris Bremner arbejder desuden på “National Treasure 3” for Disney.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 CaGoDa 10 måneder siden

ja og det Will Smith som på et tidspunk ikke ville laver flere fortsættelser til hans film.

og fedt med en National Treasure 3.
Gravatar

#2 BlackJesus 10 måneder siden

Også kedeligt når vi har en skuespiller med så meget talent, men har alligevel lavet så få film, så vælger at lave action forsættelser. Jeg elsker 1 og 2, humoren var genial. Nu er de gamle og har svært ved at se Martin Lawrence vær lige så sjov som for 16 år siden.

Synes ofte Will Smith vælger forkerte projekter. Tror det handler mere at han har det sjovt end at filmen skal være den bedste. Han har tidligere også udtalt, at han skal være centrum i de film han er med i, derfor han sagde nej til Django.
Gravatar

#3 FelixtheAvenger 10 måneder siden

Hvis de kan arbejde med Bad Boys, hvornår får de så tid til at smølfe en ny Smølferne-film?
Yippee ki yay, motherfucker

Skriv ny kommentar: