Anonym kilde fortæller om kaos på produktionen af “Bond 25”.

Der har ikke været meget nyt fra “Bond”-franchisen siden “Spectre” fra 2015. Indtil i sidste uge, hvor rollelisten og plottet blev afsløret til “Bond 25” – læs om det her.

Men sidste uges pressemøde var mere af nød end af lyst. Det afslører en anonym insider på produktionen:

”De har ikke et manuskript, der er ingen titel, det er næsten fem år siden den seneste ‘Bond’… De præsenterede rollelisten nu i Ian Flemings villa på Jamaica, fordi hvis de venter meget længere, så bliver 51-årige Daniel Craig for gammel, og så vil han slet ikke lave filmen,” siger kilden til Page Six.

Senest er Phoebe Waller-Bridge blev hyret til at omskrive dele af manuskriptet, der allerede er blevet omskrevet af Scott Z. Burns efter udkast af Neal Purvis og Robert Wade.

Det største problem er dog stemningen på settet til instruktør Cary Joji Fukunagas “Bond 25”-optagelser, der angiveligt ødelægges af hovedrolleindehaver Daniel Craig:

”Alle på produktionen afskyer at arbejde med Daniel, han er så vanskelig og vanskeliggøre tingene, men Barbara Broccoli synes, at han kan gå på vandet, og det er kun hendes mening, der betyder noget.”

Kilden afslører videre, at der arbejdes på en ny cameo-rolle til Grace Jones, der spillede skurken May Day i “View To A Kill”, imens der også arbejdes på et mindre comeback til Christoph Waltz som Blofeld, der var skurken i “Spectre”.

“Bond 25” får dansk premiere d. 8. april i 2020.

View this post on Instagram

Day 6 (D-Day), Take 1

A post shared by Cary Fukunaga (@cary_fukunaga) on


Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: