Christopher Nolans “The Dark Knight Rises” er næsten tre timer lang, men den kunne have været endnu længere, hvis ikke Warner Bros. og Nolan havde sakset mindst én scene under redigeringsprocessen, der skildrede skurken Banes forhistorie.

Læs Filmz’ biografanmeldelse af “The Dark Knight Rises”.

Det er kostumedesigneren Lindy Hemming, der i et interview med magasinet GQ kan afsløre, at man filmede en sekvens, hvori en ung Bane lærte at træne i det samme fængsel, som han senere i filmen placerer Bruce Wayne i.

”Der var en scene, hvor Bane kæmper og bliver hånet af de andre i fængslet. Han har kæder på sig, og han står på et stykke tyndt træ, mens folk angriber ham. I denne scene er han iført en langt mere primitiv udgave af masken og kostumet;” udtaler Hemming.

Hun fortæller desuden, at scenen også viste en af de grundlæggende ting ved Banes kostume, som var et sæt af bælter og seler, der støttede hans krop efter en rygskade. Til sidst gennemgår hun endnu en fjernet sekvens, der viste, hvorfor Bane bar masken, og hvor den kom fra.

Det vides endnu ikke, om disse slettede scener vil dukke op på dvd- eller Blu-ray-udgivelsen af filmen, når den udkommer engang senere i år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (32)
Gravatar

#1 zamm- 9 år siden

Det må nok komme i en extended version....
Yo, homie. Is that my briefcase?
Gravatar

#2 Isse 9 år siden

Håber fanme at der kommer en extended med alle slettede scener!
Gravatar

#3 daneimp 9 år siden

Bane havde da ikke fået masken da Ras Al Ghul hentede ham op af fængslet?
Gravatar

#4 Ericmase 9 år siden

Isse (2) skrev:
Håber fanme at der kommer en extended med alle slettede scener!


Helt enig.
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#5 Eposcorp 9 år siden

daneimp (3) skrev:
Bane havde da ikke fået masken da Ras Al Ghul hentede ham op af fængslet?Nej det havde han ikke i det klip man ser i filmen
Gravatar

#6 KasperBS 9 år siden

Batman 4 er åbenbart også officielt blevet bekræfter af Christopher Nolan her i et interview der for nyligt er blevet uploadet til youtube:Gravatar

#7 Frederik 9 år siden

daneimp (3) skrev:
Bane havde da ikke fået masken da Ras Al Ghul hentede ham op af fængslet?Man ser aldrig Bane blive hentet op ad fængslet - Barnet var Talia. Man ser kort Bane uden masken blive omringet af menneskerne efter Talia flygter, og det kan sagtens være før han laver/får masken.
Gravatar

#8 Batsy 9 år siden

KasperBS (6) skrev:
Batman 4 er åbenbart også officielt blevet bekræfter af Christopher Nolan her i et interview der for nyligt er blevet uploadet til youtube:"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#9 Eposcorp 9 år siden

Frederik (7) skrev:
Man ser aldrig Bane blive hentet op ad fængslet - Barnet var Talia. Man ser kort Bane uden masken blive omringet af menneskerne efter Talia flygter, og det kan sagtens være før han laver/får masken.


Man ser ham også senere, med et klæde om hovedet og en blodig plet hvor hans næse burde være, og mener det er der Ras Al Ghul henter ham op
Gravatar

#10 lassep 9 år siden

Hvor ville man placere den scene uden at afsløre at barnet der flygter ikke er Bane, men Talia?

Skriv ny kommentar: