I denne uges konkurrencer udloddes årets Oscar-vinder, The Artist”, på Blu-ray, og du kan ogsp vinde billletter til remaket af Arnold Schwarzenegger-klassikeren “Total Recall”, der nu har Colin Farrell i hovedrollen.

“The Artist” handler om den charmerende stumfilmstjerne George Valentin, der nægter at acceptere talefilmens indtog. George føler sig overbevist om, at der er tale om en døgnflue, og at både publikum og producenter snart vil komme til fornuft og indse, at filmen gør sig bedst stum.

I “Total Recall” er Rekall det multinationale selskab, der kan forvandle dine vildeste drømme til noget, der ligner virkelige erindringer. For fabriksarbejderen Douglas Quaid virker det – til trods for at han er lykkeligt gift med den smukke Lori – som om en “indre ferie” kan være den perfekte pause fra hans ellers ret rutineprægede liv.

Klik her for at deltage i konkurrencerne!Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Therien 11 år siden

Nåh ja. The Artist..
Gravatar

#2 Takfornu 11 år siden

The Artist - Uhhh den vil jeg gerne vinde :)
A Life Lived in Fear - Is a Life Half Lived !
Gravatar

#3 Lehrmann 11 år siden

Måske den af Dick-filmatiseringerne, der alle dage har været sværest at overføre direkte. Simpelthen fordi verden har rykket sig, og "science" har brug for "fiction" for at blive "science fiction".

Er ikke tosset med den første, som er alt for kitsch, og den nye ser ud til være ren blæs derud af eller Minoritetsrapporten i en action-instruktørs hænder.

En gratis billet ville dog ikke skade...

Skriv ny kommentar: