“Basic Instinct 2” den helt store Razzie-vinder


Sharon Stone og “Basic Instinct 2” slugte flest Razzier ved den årlige Golden Raspberry Awards, som hylder de værste film i det forgangne år.

Filmen havde den tvivlsomme ære at vinde hele fire priser – årets værste film, skuespillerinde, prequel og manuskript.

Wayans-brødrenes “Little Man” fulgte i tæt opløb med tre Razzies i kategorierne værste skuespiller, filmpar og remake eller kopi (filmen efterligner løst en Snurre Snup tegnefilm fra 1954).

Heller ikke M. Night Shyamalan og hans “Lady in the Water” slap. Shyamalan blev kårets som årets værste instruktør og birolle.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 gladiator 14 år siden

Værste instruktør????

Det er altså en ting man IKKE kan give ham, ligemeget filmen (som jeg syntes var ganske udemærket).
Men manden er jo filmisk og billedligt genial!! Start scenen i Unbreakable, med fødslen, syns jeg stadig er skide godt lavet! Bare som eksempel...


Basic instinct 2 var dårlig.... Men al respekt til Sharon stone lige ville give os et lille peak af hvor godt man kan se ud i hendes alder (nok med lidt hjælp)
Gravatar

#2 fatcat 14 år siden

lader til at det var et godt valg at droppe at se "Basically, it stinks, too"...

Lidt vildt at Shyamalan fik to priser... har ikke set "Lady in the water" - men så ringe er den vel heller ikke??
"I'm not going to waste my time arguing with a man who's lining up to be a hot lunch."
Gravatar

#3 king b 14 år siden

Der er vel sådan cirka et trecifret antal amerikanske film sidste år, der er dårligere end den middelmådige Basic Instinct 2. Men der er god pr i at vælge netop den. At Lady In The Water også skal have en "cadeau" er sgu også ret absurd - og så i instruktør-kategorien! Som #1 siger: Meget kan man klandre Shyamalan for, men en dårlig iscenesætter er han sgu ikke, tværtimod har han mere greb om de filmiske virkemidler end de fleste andre. Problemet er vel snarere, hvad det er for nogen historier, han vælger at fortælle? Det er vel manuskriptet, der gør "Lady In The Water" til en film, man enten hader eller elsker. Eller elsker at hade :-) Personligt elsker jeg at elske den, hehe...
Gravatar

#4 Killkaj 14 år siden

Hvad blev der af uve boll? Tænker at han fortjente den bedre..
Gravatar

#5 Riqon 14 år siden

#1 Nej, værste instruktør i år (eller det sidste år alt efter hvordan man ser det) - altså er Unbreakable ik med i bedømmelsen.

Men tænker da at det må have været et godt år for Hollywood, hvis det var det værste, de kunne finde frem.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#6 gladiator 14 år siden

#5 riqon

Læs lige min besked igen ;)

Unbreakable var et eksempel på hans kvaliteter ;) Er sku godt klar over det er for Lady in the water, som der står i nyheden hehe.

Men han er blevet en som folk elsker at hade, desværre, syns han er hamrende talentfuld.
Gravatar

#7 fatcat 14 år siden

#5 nu tror jeg at #1 bare tog Unbreakable med som et eksempel på at Shyamalan er en dygtig instruktør - det er vist også rent faktisk det #1 skrev

"Men manden er jo filmisk og billedligt genial!! Start scenen i Unbreakable, med fødslen, syns jeg stadig er skide godt lavet! Bare som eksempel..."

:)
"I'm not going to waste my time arguing with a man who's lining up to be a hot lunch."
Gravatar

#8 dolphinfriendly 14 år siden

Jeg synes nu det er helt igennem fortjent at Shyamalan får en Razzie for Lady in The Water, en film jeg iøvrigt anseer for en af de værste oplevelser sidste år. Han er normalt en talentfuld instruktør, men her har han fandme jokket i spinaten - det sker indimellem for selv de bedste.

Gravatar

#9 Riqon 14 år siden

#6 - Alle originale kunstnere er der nogen, som elsker at hade. Men min pointe var såmænd bare, at instruktionen af en film ik skal vurderes ud fra, hva manden ellers har lavet..

se bare på Peter Jackson, tænk at være instruktøren bag både bag Braindead og LotR - det er jo synd, at Braindead hagles ned bare fordi han lavede den brøler at rode med Tolkien! :D
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#10 Lawman. 14 år siden

Synes skam også Shyamalan er en udmærket instruktør, og har da også været ganske godt underholdt af alle hans film, på nær LAdy in the water som jeg endnu ikke har set.

Dog synes jeg det er lidt fjollet, at hans film skal have det twist til sidst som de har. Det ødelægger det lidt, når man ved det kommer, uanset hvor godt twistet så end er:)

Skriv ny kommentar: