IMAX Corporation og Warner Bros. Pictures har offentliggjort at “Batman Begins” vil få premiere i både IMAX og almindelige 35mm biografer. Filmen om den mørke ridders oprindelse bliver overført til IMAX med IMAX DMR (Digital Re-mastering) teknologien.

”Filmgængere elsker at opleve vores storfilm i IMAX biografer og filmskabere er vilde med at deres arbejde vises på et IMAX lærred,” siger Dan Fellman fra Warner Bros.

”Denne film bliver den seneste i en række fantastiske Warner Bros. udgivelser der har hjulpet til at ændre måden filmgængere oplever Hollywood film,” udtaler IMAX’ Richard L. Gelfond og Bradley J. Wechsler.

”Warner Bros. har været en vigtig samarbejdspartner i at etablere denne trend og forbedre IMAX biograf netværket som den nyeste distributions platform for Hollywood,” tilføjer Greg Foster, IMAX formand.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 davenport 19 år siden

Fedt! (For dem der bor i Kbh.)

(Det gør jeg ik´)
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#2 Jay El 19 år siden

Det er nu ikke specielt fedt for dem der bor i København?
Planetariet har proklameret, at de ikke vil vise underholdningsfilm. Den eneste underholdningsfilm de har vist var Apollo 13, og grunden til at de vil vise den giver vel sig selv.

Og det er faktisk rigtigt ærgeligt, for der kommer efterhånden mange gode film i IMAX-format. De er bare ikke for os stakkels danskere - uanset hvor i landet vi bor.
Gravatar

#3 davenport 19 år siden

Ok, det vidste jeg faktisk ikke..
Kunne måske være man skulle hive spareskillingerne sammen og åbne en..Så igen - hvilke skillinger?
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#4 filmz-mallumsk 19 år siden

Ja planetariet kunne godt gi sig på film. Det hjælper jo på indtjeningen og så kan de jo altid reklamere for deres rumrejser og undervandsture! Var i en IMAX i Tyskland og ja det så fedt ud, men nøj hvor er det trættende med gigantiske hinkesten der gør hovedet væsentligt tungere. Og når man sammentidig ser en skildpadde svømme til tysk synkronisering så er det en sovepille!
Gravatar

#5 akerman 19 år siden

Skrev til dem angående Matrix 2 IMAX. Mener de skrev at det ikke kunne betale sig for dem, da de først skulle omstille sig så, og det kostede x antal millioner.
Gravatar

#6 filmz-ljosaa 19 år siden

Der bliver mange skillinger at tjene på de mange film som begynder at komme i formattet og når jeg flytter til København kan de godt begynde at regne med en fast indtjening fra min side af.
"What we do in life, echoes in eternity"
Gravatar

#7 filmz-Drak 19 år siden

Problemet er som 5# skriver at de ikke kan vise dem med deres nuværende system. Og jeg tvivler på vi får dem til at ændre det. Men man kunne håbe, at når der kommer nok nye film til imax formatet at Nordisk Film så vælger at åbne en sådan biograf i KBH... Så kommer vi jo selvf bare til at betale 300 kr for en billet...
Gravatar

#8 Jay El 19 år siden

Hvis de ikke kan vise film med deres nuværende system, hvordan kan det så være, at de havde mulighed for at vise Apollo 13?
Har de haft mulighed for at låne udstyr til den pågældende forestilling? - Hvis det i det hele taget er nok bare at implementere lånt udstyr?!
Gravatar

#9 Thorsby 19 år siden

#8 Mig bekendt har Planetariet nu heller ikke vist Apollo 13. Hvor har det fra? (no offense)

De har som nævnt ikke udstyret til det (og det er en meget stor investering), og ønsker heller ikke at udbyde ren underholdning. Udstyret er ikke noget man blot låner og lige stiller op. Iøvrigt er planetariets kuppel lærred (Imax Dome) ikke så velegnet til almindelige film.
http://www.imdb.com/name/nm1302765/
Gravatar

#10 Jay El 19 år siden

#9 Jeg kan desværre ikke huske nøjagtigt, om det var fra en artikel i en avis eller om det var direkte fra Planetariets program over forestillinger.

Jeg kan selvfølgelig tage fejl, men jeg mener bare ganske bestemt, at de viste den, for jeg kan huske, at det undrede mig, at de ville/kunne vise den, når de ikke vil vise andre store film der kommer ud i IMAX-format.

Skriv ny kommentar: