Filmz kunne forleden rapportere, at DC Comics og Warner Bros. planlægger at udsende hele ni superhelte film på kun fire år med start i 2016. Men det lader ikke til, at Warner Bros. er færdige med at udsende superheltefilm til os i den nærmeste fremtid.

Se også: Warner Bros. vil udsende ni superheltefilm på fire år.

Filmstudiet har nemlig annonceret at foruden de ni allerede planlagte film, vil Superman og Batman også få deres egne solo-film i fremtiden og vil altså ikke kun kunne ses i “Batman v Superman: Dawn of Justice” og de to netop annoncerede “Justice League”-film.

“Batman: V Superman: Dawn of Justice” har Ben Aflleck og Henry Cavill i de bærende hovedroller, og filmen er sat til at få premiere den 25. marts 2016.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 MonsTruz 7 år siden

Det kommer vel ikke som nogen overraskelse.
De kan dårligt hyre en ny Batman uden og give ham en solofilm.
Gravatar

#2 Salene 7 år siden

KLAMT man skal bombes hele livet med sådan noget superduper og platuglen horseshit Der er blevet dikteret hvad der skal spammes de næste 10 20år!!! Tak for turen FØJ^^
Gravatar

#3 Hive 7 år siden

Det er simpelthen alt for forhastet, hvad de har gang i. De har for travlt. Jo mere jeg hører, jo mindre interesse har jeg i at følge deres projekt.

#2

Så er det jo heldigt, at ingen tvinger dig til at se noget af det.
Gravatar

#4 Snipp 7 år siden

Penge, penge og penge. Eneste som hollywood tænker på. Flere film + hurtigere ude = større profit. De vil jo gerne hale ind på The Avengers pisset.

Jeg havde ellers lige sagt farvel til Nolans univers, og nu skal jeg så sige hej til endnu en ny Batman. Ohhh gud.... Jeg vil snart gerne se noget originalitet!
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#5 Kviesgaard 7 år siden

Snipp ( #4 ) skrev:
Jeg havde ellers lige sagt farvel til Nolans univers, og nu skal jeg så sige hej til endnu en ny Batman. Ohhh gud.... Jeg vil snart gerne se noget originalitet!Kan den kommende Birdman bruges i den sammenhæng?
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#6 bogardeblaksteen 7 år siden

Imponerende hvis de kan blive ved med at finde publikum til det. Ihvertfald hvis de ikke udvikler genren lidt.
Filmmand der elsker alt fra til blockbusters.

Skriv ny kommentar: