Tilbage i juni kunne Filmz fortælle, at Lucasfilm gik med planer til “Rogue One” om at droppe den ikoniske prologtekst, der ellers normalt indleder en “Star Wars”-film. Den plan er nu bekræftet.

Se også: ”Rogue One” bliver ikke efterfulgt af “Rogue Two”

Det er “Rogue One”-instruktøren Gareth Edwards, der nu bekræfter, at spinoff-filmen ikke åbner som sagafilmene:

”Der er ingen introtekst. Men der er en prolog i begyndelsen af filmen, der finder sted 15 år før begivenhederne i filmen… Vores film udspringer fra teksten til ‘Episode IV’… Vi var nødt til at differentiere ‘Rogue One’ fra resten af sagaen,” siger Edwards til Star Wars News Net.

Dermed understreges det, at “Rogue One” er en anderledes film end saga-trilogi-filmene. Her er en begyndelse og en slutning. Ingen film før eller efter. Og altså ikke nogen intro-tekst.

“Rogue One: A Star Wars Story” får dansk premiere d. 14. december.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 X&O 5 år siden

De kan slutte filmen med det i stedet... som creditroll ;)
Gravatar

#2 SiniSael 5 år siden

Lav nu bare den Kotor film franchise! Fuck nu bare med de lorte skywalkers etc. DOG respekt for at en flæbetøs der er skywalker navnet værdigt - ligesom man troede de var uddøde - SÅ! flæberiet slår igen!

Giv mig en mørk noir thriller med en sith der jager en gruppe "rebeller"(BTW hvorfor fuck hedder de stadig rebeller i den seneste film! DE VANDT JO FOR HELVEDET!) noget alaFredag d. 13/Pitch Black...bare kun med 1 "monster" - tør at træde uden for formlen noget mere.(fanboi's skal nok se dem)
Gravatar

#3 silegnaV 5 år siden

#2 Du, sammen med resten af planeten, må acceptere at det bliver aldrig en realitet, desværre.
Gravatar

#4 Ceepa 5 år siden

uintelligents.... look up
Gravatar

#5 Dj Kold 5 år siden

#2 faktisk hedder de Resistance, altså Modstanden/Modstandsbevægelsen, i TFA.
Og det er jo fordi at The First Order er opstået efter Imperiet, så selvom alliancen/rebellerne vandt i ep. 4 og 6, så var det ikke kun det, der skulle til. Dødsstjernerne var ikke de eneste imperie lokationer.
Gravatar

#6 Kelsar 5 år siden

Skriv ny kommentar: