Først blev han droppet som instruktør. Siden som manuskriptforfatter. Nu er Ben Affleck på vej helt ud af “The Batman”, som “Abernes planet”-instruktør Matt Reeves har overtaget ansvaret for.

Se også: Matt Reeves kasserer Ben Afflecks manuskript til “The Batman”

Det er The Hollywood Reporter, der skriver, at DC Films aktuelt overvejer, hvordan man elegant kan udskifte Ben Affleck med en anden skuespiller som Batman.

Ben Affleck har på rygteplan selv ønsket at droppe rollen, som han måske spiller for sidste gang i efterårets “Justice League”.

Det øvrige “Justice League”-hold består af væsentlig yngre skuespillere end Affleck, der i næste måned fylder 45 år.

Derfor er det tvivlsomt, om han er frisk på en “The Batman”-trilogi, som Matt Reeves har lagt op til.

Det har fået DC Films til at overveje, hvordan de i en af de kommende DCEU-film kan få forklaret publikum, at Batman er blevet yngre, når en ny skuespiller som forventet overtager rollen – måske allerede efter “Justice League”.

“Justice League” får premiere d. 16. november.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 tino1606 6 år siden

Det virker jo som et cirkus med de DC film. Først al den instruktørrokade i The Flash og så alt det her med Batman. Det sq synd at så lovende film måske ender på samme måde som BvS og Suicide Squad...
Gravatar

#2 Geekalot 6 år siden

Jaja det samme de sagde ved sidste optræden at Ben som Batman...
Gravatar

#3 6pac 6 år siden

I lyset af at Hollywood Reporter fortæller at der er tale om informationer fra en anonym kilde, er er der blevet brugt overraskende meget energi på at få det til at fremstå som fakta i denne artikel. Tænk hvis man nu nøjedes med at rapporterer fakta og ikke rygter.
Gravatar

#4 Morten Vejlgaard Just 6 år siden

#3 THR har normalt gode kilder - blandt dem, der har afsløret forløbet omkring 'Rogue One' og 'Solo' - det ville vi aldrig ellers få bekræftet.

Men naturligvis følger vi løbende op. Nu benægter Affleck (hvilket heller ikke behøver at være lig med sandheden, men måske en beskyttelse af 'Justice League' som investering. På Filmz får du det hele med.) http://filmz.dk/ben-affleck-benaegter-rygter-jeg-e...

Skriv ny kommentar: