Ben Affleck, der i de seneste mange år primært har holdt sig til mindre film, udtaler nu, at forholdet til Jennifer Lopez skadede hans karriere.

Parret, der begyndte at date i 2002 og gik fra hinanden kort før deres planlagte bryllup i 2004, var i en lang periode fast indslag i gossip-magasinerne, hvor de gik under fællesbetegnelsen ‘Bennifer’.

Affleck siger nu om perioden: ”Jeg var ikke længere i kontrol over mit liv… Jeg følte mig kvalt, ulykkelig og klam. Jeg skulle aldrig have valgt den retning og blev suget ind i al omtalen.”


”Alt for mange folk kunne ikke se ud over, hvad de læste om mig… Jeg kan sige fra erfaring, at det er skadeligt for dig, og det er skadeligt for din karriere. Så jeg tog en pause, tog væk i et stykke tid og lod tingene falde til ro.”

Nu foretrækker Affleck det stille liv med hustruen Jennifer Garner og deres to børn. ”Arbejdet kommer i anden række. Mit job er ikke så vigtigt, som det var før. Det er en kliche at sige, at mit liv blev ændret af at få en familie. Men det er sandt – det omlagde mit liv og fik mig til at se tingene klart,” siger skuespilleren.

Ben Affleck var senest biografaktuel i “State of Play”, som havde premiere i maj. Han vil næste gang kunne ses i dramaet “The Company Men” overfor bl.a. Kevin Costner og Tommy Lee Jones.Vis kommentarer (22)
Gravatar

#11 ducktorwho 12 år siden

Taking advice from Kevin Smith ruined your career, not fucking the hottest piece of ass of the entire town.
Gravatar

#12 mr gaijin 12 år siden

Han er klart bedst bag kameraet. I sine standard Hollywood-roller er han ikke bemærkelsesværdig. Der er nu også hård konkurrence i Afflecks generation. Det er ikke let at vriste roller fra store skuespillere som Bale, Depp, DiCaprio og Damon. For slet ikke at tale om nyere stjerneskud som Joseph Gordon-Levitt og Ryan Gosling.

Det er skuespiltalentet, og ikke hvor han parkerer pølsen, der afgører hans fremtid foran kameraet.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#13 Taxwars 12 år siden

Og på et tidspunkt overvejede han en politisk karriere - det er nemt at begå fejl i denne verden.
Layoutet vælter og er ulæseligt - skal det det?
Gravatar

#14 elsotho 12 år siden

#3 What is WRONG with you???
Gravatar

#15 BN 12 år siden

Utyske (7) skrev:
der kan vist ikke herske tvivl om at han kan finde ud af at skrive manuskripter og instruere.


Ka' dann og jeg være enige? Ja, det ka' vi tydeligvis godt ... selvom han nok betragter mig som et utyske. ;-)
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#16 filmz-Is 12 år siden

Jeg synes sgu både Lopez og Affleck har leveret fine præstationer i deres karrierer. Lopez er skide god i Out Of Sight og U-Turn og Affleck er også fin i Good Will Hunting og Chasing Amy. Så de er da ikke komplet talentløse. :)
Gravatar

#17 ducktorwho 12 år siden

elsotho (14) skrev:
#3 What is WRONG with you???Man burde da snarere spørge, hvad der er i vejen med dig? Jennifer Lopez og Jennifer Garner? De frister slet ikke? Du er måske mere til Mr. Affleck himself? ;-)

Der er s'gu ikke noget i vejen med Affleck's skuespil - han skal bare ha' en instruktør, der kan finde ud af at bruge ham og en rolle der passer til ham, eller allerhelst en kombination af de to.

"Æhh, affleck'en er så klam og dårlig. Total spasser-skuespiller, altzå!" Vrøvl da.
Gravatar

#18 filmzkim 12 år siden

#17 - Siskonian skrev:
"Æhh, affleck'en er så klam og dårlig. Total spasser-skuespiller, altzå!"

Og, hvem er det lige, du prøver at lyde som?

Desuden har han præsteret ringe skuespil de fleste af gangene.
Gravatar

#19 Kruse 12 år siden

#18: Men har du set ham i Chasing Amy, Good Will Hunting, Dogma og Jersey Girl? Det er efter min mening gode præstationer af Ben Affleck. Og jeg synes også at der er flere andre film hvor han gør det okay. Ja, han leverer selvfølgelig ikke helt Oscar-præstationer, men jeg kan nu sagtens nævne andre skuespillere der gør det dårligere.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#20 christianhg 12 år siden

/care
Are you crazy? The fall will probably kill you.

Skriv ny kommentar: