Ben Affleck, der i de seneste mange år primært har holdt sig til mindre film, udtaler nu, at forholdet til Jennifer Lopez skadede hans karriere.

Parret, der begyndte at date i 2002 og gik fra hinanden kort før deres planlagte bryllup i 2004, var i en lang periode fast indslag i gossip-magasinerne, hvor de gik under fællesbetegnelsen ‘Bennifer’.

Affleck siger nu om perioden: ”Jeg var ikke længere i kontrol over mit liv… Jeg følte mig kvalt, ulykkelig og klam. Jeg skulle aldrig have valgt den retning og blev suget ind i al omtalen.”


”Alt for mange folk kunne ikke se ud over, hvad de læste om mig… Jeg kan sige fra erfaring, at det er skadeligt for dig, og det er skadeligt for din karriere. Så jeg tog en pause, tog væk i et stykke tid og lod tingene falde til ro.”

Nu foretrækker Affleck det stille liv med hustruen Jennifer Garner og deres to børn. ”Arbejdet kommer i anden række. Mit job er ikke så vigtigt, som det var før. Det er en kliche at sige, at mit liv blev ændret af at få en familie. Men det er sandt – det omlagde mit liv og fik mig til at se tingene klart,” siger skuespilleren.

Ben Affleck var senest biografaktuel i “State of Play”, som havde premiere i maj. Han vil næste gang kunne ses i dramaet “The Company Men” overfor bl.a. Kevin Costner og Tommy Lee Jones.Vis kommentarer (22)
Gravatar

#21 rockysds 12 år siden

For at citere en klog, ung dame:


Det skal jo gøres (jo, det skal!): Affleck was the bomb in Phantoms, yo.
There was no bullshit, no arty pretensions. "Doug," he'd say when we were doing Written on the Wind, "Give me some bosom."
Gravatar

#22 lagoni 12 år siden

#21 - det skal det jo, godt visdom bliver anerkendt :)
- Women remember, Steve. It's like they've got minds of their own.

Skriv ny kommentar: