Mange havde det anstrengt med valget af Ben Affleck som den nye Batman. Var han ikke allerede for gammel? Det mente Affleck også selv, da instruktør Zack Snyder spurgte ham. Men det er netop meningen, at den nye Batman skal være gammel og brugt.

Se også: Video: Sådan passer “Man of Steel” sammen med “Batman v Superman”

For det er ikke en ny og ung Batman, vi kommer til at møde i “Batman v Superman: Dawn og Justice”, men derimod en midaldrende kæmpe, der har været på heltefarten i små 20 år:

”Han er 45 eller 46. Han har været Batman i 20 år. Hele historien er med. Har der været en Robin engang? Muligvis. Han har mistet alle dem, der er nære og kære for ham,” forklarer Zack Snyder til ComicBookMovie.

Det var netop den version af Batman, der tiltalte Affleck ved rollen:

”Først tænkte jeg, at jeg er for gammel, det virker ikke rigtigt for mig, men så pitchede Zack konceptet til en ældre, mere slidt og fucked up Batman. Det er noget, vi ikke har set før,” siger Ben Affleck.

“Batman v Superman: Dawn of Justice” får dansk premiere den 24. marts 2016.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (30)
Gravatar

#11 Jack Slater 6 år siden

CirkaUkendt (9) skrev:
Så må han sgu ikke forspilde chancen... nu forventer jeg jo helt vildt meget af den film her!


Ja jeg er også helt oppe og ringe. Hvis denne film lykkes så kan det blive startskuddet til et DC-univers som fungerer ligeså godt som Marvels filmunivers.
Gravatar

#12 Giraffen 6 år siden

"Først tænkte jeg, at jeg er for gammel, det virker ikke rigtigt for mig, men så pitchede Zack konceptet til en ældre, mere slidt og fucked up Batman. Det er noget, vi ikke har set før," siger Ben Affleck.


På film vel at mærke. Det koncept har været udforsket før i tegneserierne. Det bedste eksempel er nok "The Dark Knight Returns" som denne film også ser ud til at være kraftigt inspireret af. Ikke at det er en dårlig ting nødvendigvis.

Tegnefilms filmatiseringen af "The Dark Knight Returns" er i øvrigt fremragende. Den er helt klart værd at tjekke ud hvis man ikke har set den endnu. Men jeg vil også anbefale at man læser tegneserien.
Gravatar

#13 Therewillbeblod 6 år siden

"The Dark Knight Rises" - selve filmen var OK. Men i min verden bestemt den dårligste af Nolans Batman film.

Den bedste = The Dark Knight
Anden bedst = Batman Begins
Tredje bedst = The Dark Knight Rises

The Dark Knight Rises var ikke DÅRLIG DÅRLIG. Men der var ting der var lidt ringe IMO. Slutningen var elendig! Det virkede som om at "Den her historie skal bare lukkes og være slut og færdig" - BUM.

Var skuffet over slutningen - alt det der "så levede han lykkeligt til sine dages ende..."-fornemmelse der blev skudt efter, var skrækkelig!

Anne Hathaways Catwoman syntes jeg også skuffede fælt! Ikke i nærheden af Pfeiffers geniale og onde version!

Det bedste ved Hathaways version, var hendes krop i det der læder-kostume. Damn!
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#14 SublimeKen 6 år siden

Jeg synes det er fint de bruger TDKR (Returns) som inspiration, men ikke kører den helt ud så Affleck kan nå og være relevant i gruppefilmene og nogle evt. solofilm. På den måde fungere den også lidt som en spirituel efterfølger til TDKR (Rises, lidt forvirrende de har samme forkortelse) hvis man ser bort fra slutningen.

Det jeg synes føles mest mærkværdigt dog, er hvor ung Jeremy Irons Alfred ser ud. Hvor meget ældre end Affleck er Irons egentlig? Det giver lidt mig billeder af en teenagebutler eller noget i den stil, da Bruce mistede sine forældre. Jeg havde nok bare forventet en der så lidt ældre ud, når Batman var 45-46, men det skal vel nok passe med at Alfred var 20 år, eller noget da Bruce mistede sine forældre.
Gravatar

#15 hejo98ac 6 år siden

Glæder mig mega meget.

Læste dem som tegneserie, da de i Danmark blev kaldt "Lovens Vogtere". Men er nu en del år siden. Kan nogen fortælle mig hvordan Batman har en chance i mod Superman. Batman er jo blot et menneske med diverse teknologisk hjælpemidler. Tænker bare, at når det næsten kun er kryptonit, der kan sårer Superman, samt GL Zod mf. fra hans egen planet. Hvis et stort godstog kørte med fuld fart ind i Superman ville kun toget blive smadret, mens Batman ikke ville have en chance. Så kan jeg ikke rigtig se hvad Batman skulle kunne gøre.

Har som sagt ikke fuldt med i tegneserier en mange år, så jeg er nok ikke fuldt opdateret.
Gravatar

#16 SublimeKen 6 år siden

#15

I The Dark Knight Return bruger
Batman netop kryptonit for at bekæmpe Superman
, så der er nok en chance for at han gør det samme her, hvis han vil have en chance i hvert fald.
Gravatar

#17 Driver 6 år siden

#14

Brug dog Google. Jeremy Irons er 66 år. Ben Affleck er 42 år. Aldersforskel på de to = ca. 24 år.

Så vi antager, at Alfred er 65-70 år, når Bruce er 45 år. Derudover skal Alfred lige have været en tur forbi militæret, før han blev Waynes butler, så han har måske ikke været hos Bruce fra da Bruce blev født, hvis han skal nå at have opbygget en masse erfaring i militæret og det skal han vel?
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#18 Driver 6 år siden

cirkaukendt (9) skrev:


Jack Slater (8) skrev:
Ja jeg tror det er meget tæt på at være officielt at Snyder godt kunne tænke sig at lave en TDKR-filmatisering.

Så må han sgu ikke forspilde chancen... nu forventer jeg jo helt vildt meget af den film her!

Tøv nu lige en kende. Snyder sagde under panelet til Comic Con, at Batman v Superman ville være en homage til The Dark Knight Returns, men at selve historien er skrevet af Chris Terrio og altså ikke en decideret adaptation af Frank Millers værk.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#19 Den fede 6 år siden

#9

Han laver jo ikke TDKR. Men tager elementer fra den, og det er mere end, hvad vi fans turde drømme om. Alene det at vi går en ældre slagen Batman er billetten værd alene for mig.

EDIT: Eller det som Driver lige har skrevet på præcis samme tidspunkt som mig :-)

Driver (17) skrev:
Derudover skal Alfred lige have været en tur forbi militæret, før han blev Waynes butler, så han har måske ikke været hos Bruce fra da Bruce blev født, hvis han skal nå at have opbygget en masse erfaring i militæret og det skal han vel?


Skal han? Hvem siger det? Hele Zachs ting er jo at putte sine egne geniale spins på noget uden at afvige markant fra kildematerialet. Så hvem ved.
Gravatar

#20 Driver 6 år siden

#19

Det er jo derfor, at jeg skriver "måske" og "vel". Jeg er jo ikke sikker idet, at Irons selv har udtalt, at vi får en anderledes Alfred end de forrige.

Så jeg påstår jo ikke hårdnakket, at han skal. Det handler om at tolke det, jeg skriver. Jeg afslutter sågar med et spørgsmålstegn for at understrege min tvivl. Vi må vente og se.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”

Skriv ny kommentar: