DC-stjernen Ben Affleck blev tidligere på ugen kørt til afvænning for alkoholmisbrug – kan betyde slut for rollen som Batman.

Det er nu tredje gang, at Ben Affleck skal i behandling for misbrug af alkohol, skriver Variety.

Og det kan få konsekvenser for fremtidens DC, da Ben Affleck i en nær fremtid næppe vil være i stand til at spille den fysisk krævende rollen som Batman.

Matt Reeves’ “The Batman” allerede blevet udskudt længe. Senest med en melding om, at den går i produktion i 2019 med premiere i 2020 eller 2021 – læs om det her.

Det forlyder, at “The Batman” bliver en prequel til Zack Snyders “Batman v Superman” med en yngre skuespiller i rollen som Batman end Ben Affleck.

Ben Affleck har selv ytret ønske om at finde en god måde, hvorpå han kan forlade den krævende rolle som Batman – læs mere om det her.

Således kan produktionen af “The Batman” være afhængig af en eller anden form for involvering fra Ben Affleck, hvilket kan udskyde “The Batman” yderligere.

Ben Affleck blev tidligere på måneden krediteret som producent på “The Batman”.



Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Johnny42 5 år siden

Nå ja uofficielt har han jo villet forlade rollen de sidste 2 år. Der er dog stadigvæk den mulighed at han har en cameo i starten og slutningen af The Batman, som Diana Prince havde i Wonder Woman, og hvor det er en yngre skuespiller der spiller rollen som Batman i hovedparten af filmen.

Først og fremmest håber jeg dog at Ben Affleck kommer stærkt tilbage og får succes med det han fortsætter med. Vi har mistet alt for mange i en alt for ung alder til stoffer og misbrug.
Gravatar

#2 Mads47 5 år siden

Jeg kan godt forstå at han vil forlade en så fysisk krævende rollen, især når han kæmper med en alkohol afhængighed.

Det ærgrer mig stadig at han nok ikke ville være at finde i rollen længere, synes han er den bedste Batman/Bruce Wayne til dato. Det der irritere mig mest af alt er hvor meget Batman var spildt i den middelmådig Justice Leauge.

Jeg har opgivet DC's shared Universe, men ser dog meget frem til de selvstændig film som ikke foregår i det univers som Zack Snyder startet med Man of Steel.
Gravatar

#3 Mejse 5 år siden

det er trist og det eneste rigtige for ham at gøre er at trække sig fra rollen, men er enig i at det er ærgerligt for han var en virkelig god batman og wayne, synd at universet ikke var bedre gennemtænkt fra starten af :(

Skriv ny kommentar: