Det er en offentlig hemmelighed, at Ben Affleck ikke gider at være Batman for evigt. Men han har efter sigende accepteret, at han må spille rollen lidt endnu. Nu ønsker han en god afsked som Batman.

Se også: Ben Affleck er på vej ud af DCEU: DC Films overvejer ny Batman

Det er Ben Affleck, der nu selv åbent taler om, at han er ved at være ved vejs ende i rollen som Batman, som han efter den kommende “Justice League” har portrætteret tre gange:

”Du gør det ikke for evigt, så jeg vil finde en elegant og cool måde at forlade det på,” siger Affleck til USA Today.

Dermed virker det, som om Affleck ikke vil ud af rollen nu og her, men derimod gøre det som en naturlig del af udviklingen af DCEU.

Spørgsmålet er så, om det sker allerede med “The Batman”, hvor man kunne forestille sig, at en anden karakter overtager identiteten som Batman.

Alternativt tales der om “Flashpoint”, der får premiere i 2020, hvor The Flash ændrer på historiens gang, så Thomas Wayne overlever i stedet for sønnen Bruce – dermed bliver Thomas den nye Batman.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Slettet Bruger [2635129040] 6 år siden

ud af rollen på som Batman?
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 6 år siden

#1 Den blev dum, ændrer. Tak.
Gravatar

#3 Johnny42 6 år siden

Endnu en dag, endnu en gang dårlige nyheder fra DCEU. Underligt at han har lov til at komme med disse udtalelser kort før premieren på Justice League. Selv om rygterne har været der længe, så er det først nu, der kommer en officiel udtalelse.

Men hvis det er sidste gang man får lov til at se ham som The Batman, bliver man jo nød til at se det på det store lærred, selv om filmen nok ikke er god. Håber dog ikke at de bbare dræber ham, for det vil godt nok være den mest dovne måde at gøre det på. Jeg håber at man gør som med 007, hvor man har nogle film, hvor en skuespiller spiller karakteren og at man herefter skifter skuespiller, men hvor han spiller den samme karakter. Eller han kunne blive skadet, så han måtte trække sig fra rollen som batman, med en dør på klem til at han efter en årrække kunne komme tilbage i Batman Beyond.
Gravatar

#4 Geekalot 6 år siden

Kunne være fed hvis Batman fra en alternativ verden kom over og overtog Bruce´s Batman. Som eksempel Jeffrey Dean Morgan er Bruce´s far og Batman i den alternative verden. Så kunne jeg godt gå med til Ben Affleck stopper :)
Gravatar

#5 Nagash 6 år siden

Nu har jeg ikke set noget senere end BvS, men hvilken film er Batman mere med i, siden JL bliver 3. film?
Gravatar

#6 Geekalot 6 år siden

#5 Er han ikke meget kort med i suicide squad?
Gravatar

#7 Mejse 6 år siden

#5 exactly, både i fang Jokeren scenen og i after credit (eller half way) scenen

Skriv ny kommentar: