Viggo Mortensen, Joel Edgerton, Johnny Depp, Joseph Gordon-Levitt, Jared Leto, Tom Hardy, Colin Farrell, Keanu Reeves, Joaquin Phoenix, Ewan McGregor, Ryan Gosling, Oscar Isaac, Justin Theroux og Benedict Cumberbatch.

Se også: Joaquin Phoenix takker endegyldigt nej til “Doctor Strange”

Listen over rygtede skuespillere til Marvels superhelt Doctor Strange har været usandsynlig lang. Helt tilbage i september 2012 kunne vi her på Filmz berette, at Viggo Mortensen muligvis skulle spille neurokirurgen Stephen Vincent Strange i filmen [url=/film/thor-the-dark-world]”Thor: The Dark World”. Det skete som bekendt ikke, og lige siden har listen over potentielle skuespillere vokset sig større og større.

Men efter lang tids søgen, har Marvel endelig fundet deres Doctor Strange. Valget er faldet på den britiske skuespiller Benedict Cumberbatch, efter at forhandlingerne med Joaquin Phoenix gik i vasken i sommers. Det skriver Deadline.com.

Den Emmy-vindende Benedict Cumberbatch spås store chancer ved næste års Oscars-show for sin hovedrolle som den kodeknækkende Alan Turing i “The Imitation Game”, der får dansk premiere til næste år.

”Doctor Strange” instrueres af Scott Derrickson (”Deliver Us From Evil”), ud fra et manuskript af Jon Spaihts. Indtil videre er premieren sat til den 8. juli 2016.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.


Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Lyhne 5 år siden

Der er vel ikke noget der står sort på hvidt endnu...

Jeg synes dog at han - ihvertfald i forhold til udseende og wierdness-faktor - virker som et oplagt valg. Jeg har dog aldrig læst noget med Dr. Strange, så jeg har heller ikke nogen anelse omkring hvad han er for'n fætter!
Gravatar

#2 hla72 5 år siden

*facepalm* Det er dog utroligt at sådan en lille artikel på et website kan få så mange medier op af stolen... og så er det stadig kun rygter. De sidste forhandlinger skal til at begynde, det er jo ikke det samme som at det er konfirmeret han er Doctor Strange.

Som inkarneret Cumberbatch-fan hopper jeg ikke med på jublen før Marvel selv har bekræftet han er castet til rollen.

I øvrigt, så kan de godt skyde en hvid pind efter en præmiere dato i juli 2016, hvis BC skal spille rollen. 4 afsnit Sherlock og Hamlet på teater står først og fremmest på programmet, så i mine øjne bliver det da først efter det - dvs. fra nov. 2015 - han har hul i sit program.... med mindre Lost City of Z bliver udskudt igen igen igen (den skulle eftersigende starte indspilninger i starten af 2015, dvs efter de har skudt julespecialen af Sherlock. De indspilninger starter i januar)
Gravatar

#3 MonsTruz 5 år siden

Ville være fedt med Cumberbatch!
Tror han ville passe godt ind i rollen.

Uanset hvem de nu caster, så ser jeg frem til filmen. Marvel plejer og have ret godt styr på hvem de caster i de forskellige roller, og det her universe er så anderledes end hvad vi hidtil har set, så det bliver rigtig spændende!
Gravatar

#4 Snipp 5 år siden

BC er en god skuespiller, ja men jeg ser ham ikke helt i rollen som Dr. Strange. For mig er Dr. Strange en lidt ældre mand, professor agtig stil.

Derfor var Joaquin Phoenix for mig et virkelig godt valg.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#5 Hive 5 år siden

Snipp (4) skrev:
BC er en god skuespiller, ja men jeg ser ham ikke helt i rollen som Dr. Strange.


Enig.

Men på den anden side kunne jeg heller ikke på nogen som helst måde se Chris Evans som Captain America, og det her jo fungeret upåklageligt. Så jeg vil vælge at stole på Marvel.
Gravatar

#6 Skak2000 5 år siden

Så gerne han lavede næste Season af Sherlock først !!!

Skriv ny kommentar: