Han var mystisk hitman i Denis Villeneuves thriller-hit, “Sicario”. Her var Benicio Del Toro birolle til Emily Blunts hovedrolle som FBI-agent. Nu vender Del Toro tilbage som hovedrolle i “Sicario 2”.

Se også: Anmeldelsen af “Sicario”

Det er The Hollywood Reporter, der skriver, at Del Toro forfremmes til hovedrolle i en sequel, som får titlen “Soldado”, der betyder soldat på spansk.

Det er igen Taylor Sheridan, som skriver manuskript, men det bliver med en ny instruktør. Denis Villeneuve har for travlt med “Blade Runner 2”. Det bliver formodentlig italienske Stefano Sollima – der har instrueret serien “Gomorra” – der skal afløse Villeneuve.

Heller ikke Emily Blunt vender tilbage, men det gør derimod Josh Brolin i rollen som den kontroversielle CIA-agent, Matt Graver.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Driver 8 år siden

Hvis vi kan få en efterfølger til Sicario med Del Toro i hovedrollen, så vil jeg altså også have en efterfølger til Prisoners med Detective Loki i hovedrollen! To eminente film og klart to af de bedste film, der udkom deres respektive år.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#2 stav 8 år siden

Ja tak, Del Toro var super fed i Sicario - jeg synes det var en god film, især scenen med fangeafhentningen i Mexico var meget intens.

Jeg tror dog, den ville have været væsentligt bedre for mig, hvis det var en straight up hævn-film med Del Toro uden den så godt som ligegyldige del med Emily Blunt.
Gravatar

#3 Driver 8 år siden

#2

Tja, så var det jo bare blevet en hævnfilm, som alle andre utallige hævnfilm, i stedet for en film om moral eller mangel på samme. Jeg synes, at Emily Blunts karakter, var en vital del af filmen og dens plot.

Enig i, at det var en god film! Og at Del Toro stjal scenen hver gang, han var med. Scenen ved spisebordet...Damn...Intenst!
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#4 stav 8 år siden

#3

Måske var det fordi Del Toro var SÅ god, at "moral-delen" af filmen ikke rigtigt gjorde noget for mig (+ jeg har en svaghed for (selvtægts)hævnfilm).

Jeg mindes, at efter han blev introduceret, så mistede jeg en stor del af interessen for Emily Blunt og hendes kvaler, de var bare ikke interessante nok i forhold til hans karakter. Det synes vist også klart ret tidligt i filmen, at hun bare er en menig skakbrik, der skal bruges af endnu ukendte årsager, og dem var jeg så mere interesserede i end selve karakteren.
Gravatar

#5 Driver 8 år siden

#4

Ja, og det er derfor, at hun er så vital for historien, synes jeg. Hun er gråzonen mellem rigtigt og forkert i en verden, hvor der ikke findes rigtigt og forkert. Det fascinerende ved at følge Blunts karakter er, at man først opdager, at hun blot er en brik i et spil (som du siger) samtidig med, at hun selv opdager det. At Del Toro så har en meget mere interessant karakter, det er jeg enig i.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”

Skriv ny kommentar: