I denne nye udgave af Benways Blog går Filmz’ anmelder Søren Ildved (Benway) i kødet på Tom Cruise og hans excentriske Oprah-sofa-hoppende/Scientology-promoverende opførsel, som i det seneste år har stillet superstjernen i et ikke alt for heldigt lys.

Hør bl.a. om Cruises kritik af Brooke Shields, hvis brug af antidepressiv medicin Cruise fordømte – og om Shields kontante svar til Cruise.

Læs mere i Benways Blog: Da det slog klik for Tom Cruise.

Og som altid kan du efterfølgende diskutere artiklen i forummet og fortælle, om du er enig i kritikken af Cruise.



Vis kommentarer (101)
Gravatar

#91 Collateral 14 år siden

#89: Jeg har slet ikke givet udtryk for at du er en tumpe hvis du tror på liv i rummet. Jeg vil bare ikke have en mærkat på, hvor der står at jeg er dum, hvis jeg har det på en anden måde.
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone
Gravatar

#92 weebs 14 år siden

#91: Snakker vi forbi hinanden nu?
"På en førstegangsbesøgende filmnørd virker denne tråd måske fremmed og skræmmende" -davenport
Gravatar

#93 Collateral 14 år siden

#92: Ja. Du talte om Tom Cruise. Jeg misforstod. Min fejl.
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone
Gravatar

#94 Highland Park 14 år siden

nayze (85) skrev:
#84 - For mig er det et spørgsmål om sandsynlighedsregning.

Universet er måske ikke uendeligt stort, men antallet af stjerner, der kan have planeter (med forhold, der muliggør liv som vi kender det) kredsende om sig, er så ekstremt stort, at det vil være ret usandsynligt, hvis der ikke skulle findes liv derude i en eller anden form.

Helt enig. The Drake Equation er nok den mest berømte formel til udregning af sandsynligheden. Den kan prøves nederst på denne side:
http://www.activemind.com/Mysterious/Topics/SETI/d...
Selv ved valg af de laveste værdier, bliver resultatet, at der eksisterer intelligent liv, med hvilket vi kan kommunikere, andetsteds i universet. Der er naturligvis usikkerhedsfaktorer tilknyttet udregningen, men de gør ikke formlen mindre relevant og tankevækkende og vil desuden mindskes, efterhånden som videnskaben fejrer nye triumfer (eller når monolitten vender tilbage).

En alternativ udgave af formlen:
http://xkcd.com/384/
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#95 Skeloboy 14 år siden

#94 - men den formel kan slet ikke bruges til noget. Formlen i sig selv indikerer jo, at der er mulighed for liv.
Gravatar

#96 Highland Park 14 år siden

#95: Og? Jeg kan ikke se problemet. Den giver jo netop udtryk for, at der må findes intelligent liv derude, uanset hvor lille sandsynligheden så end måttte være, fordi det modsatte, universets størrelse og mangfoldighed taget i betragtning, er stærkt usandsynligt. Desuden er det i lige så høj grad de spørgsmål, videnskabsmænd uundgåeligt må stille sig selv og beskæftige sig med i forbindelse med udregningen, der har betydning som resultatet i sig selv.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#97 Skeloboy 14 år siden

#96 - problemet er, at du i et bevis for at udregne en sandsynlighed for liv i rummet inkluderer en præmis i selve udregningen, der i sig selv inkluderer en sandsynlighed for liv i rummet.

Du bruger præmissen "liv i rummet" som bevis for liv i rummet.
Gravatar

#98 Highland Park 14 år siden

Du kan da bare lave udregningen med så lave værdier, at resultatet bliver, at der ikke kan være liv i rummet. Formlen i sig selv beviser ingenting. Det er blot sandsynlighedsregning baseret på vor foreløbige viden om rummet.

Formlen har til formål at undersøge, hvor mange teknologiske civilisationer, der kan eksistere i rummet - ikke andet. Intelligent liv i rummet er ikke præmissen, det er spørgsmålet.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#99 Skeloboy 14 år siden

#98 - men så kan jeg stadig ikke se, hvad man skal bruge den til. Det ender jo alligevel i ens egen overbevisning så
Gravatar

#100 Highland Park 14 år siden

http://www.seti.org/drakeequation skrev:
Besides illuminating the factors involved in such a search, the Drake Equation is a simple, effective tool for stimulating intellectual curiosity about the universe around us, for helping us to understand that life as we know it is the end product of a natural, cosmic evolution, and for making us realize how much we are a part of that universe. A key goal of the SETI Institute is to further high quality research that will yield additional information related to any of the factors of this fascinating equation.
... as surely as there's a mouse behind your ear.

Skriv ny kommentar: