I denne nye udgave af Benways Blog går Filmz’ anmelder Søren Ildved (Benway) i kødet på Tom Cruise og hans excentriske Oprah-sofa-hoppende/Scientology-promoverende opførsel, som i det seneste år har stillet superstjernen i et ikke alt for heldigt lys.

Hør bl.a. om Cruises kritik af Brooke Shields, hvis brug af antidepressiv medicin Cruise fordømte – og om Shields kontante svar til Cruise.

Læs mere i Benways Blog: Da det slog klik for Tom Cruise.

Og som altid kan du efterfølgende diskutere artiklen i forummet og fortælle, om du er enig i kritikken af Cruise.Vis kommentarer (101)
Gravatar

#1 Collateral 13 år siden

Jeg har besluttet mig for at se "Knight and Day" fordi jeg syntes den så morsom ud. Nu tilføjer jeg så grunden at jeg ønsker at støtte Tom Cruise i at han skal have lov til at være tosset, så længe han bliver ved at præsentere publikum for godt skuespil.
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone
Gravatar

#2 MOVIE1000 13 år siden

Jeg synes altid Tom har været underholdene, lige meget hvad han end har gjort, og det er bare det fede ved ham, og det håber jeg han bliver ved med, både på film og i talkshows.
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#3 amadoR 13 år siden

Har aldrig rigtig kunne hoppe på ham, primært pga. hans forhold med Scientology.

Gravatar

#4 filmz-Coney 13 år siden

Jeg vidste ikke at Will Smith også var scientolog... Endnu en skuespiller jeg må vælge fra:( Faktisk lidt en skam da jeg fandt hans film ganske underholdende... Men jeg kan ganske enkelt ikke støtte den slags... Hverken direkte eller indirekte...
Gravatar

#5 Kruse 13 år siden

Jeg hørte dog noget med at Will Smith alligevel ikke var medlem af Scientology.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#6 mbk 13 år siden

Jeg indrømmer gerne at være meget påvirket af sladderbladenes skriverier om ham, men kan slet ikke snuppe ham. Han er simpelthen for langt ude til mig og jeg går konsekvent en stor bue uden om hans film (uanset indhold og medskuespillere).
Gravatar

#7 Twister 13 år siden

Jeg bryder mig ikke om Tom Cruises person (eller ihvertfald på den måde som han er blevet fremstillet i mange år snart), men jeg synes han er en ganske glimrende skuespiller så på den front har han min støtte og jeg ser stadig en hel del af hans film. Manden udfører jo et godt stykke arbejde med mange af de roller han besætter og det skal han retfærdigvis have kredit for. Scientology suporter eller ej.
“I should say that I was a visual person. I experience with my eyes and never, or rarely, with my ears...to my constant regret.” - Fritz Lang
Gravatar

#8 filmz-Bruce 13 år siden

Hehe, meget interessant artikel Benway :)

Jeg bryder mig ikke om fyren (altså Benway ... just kidding!!!) og det er kun ganske få af hans præstationer på film, som siger mig noget, Magnolia (hvor han vil blot spiller sig selv som hovedperson i Scientology), Collateral og Minority Report. Jeg må desværre også tilstå, at det er svært ikke at være påvirket til en vis grad af Cruises karaktér uden for filmens verden, på film, nu man har set ham dumme sig gang på gang. Således føler jeg ikke mere, at hans præstationer virker overbevisende, eller rettere naturlig. Knight and Day føles for overstadig.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#9 filmz-jonasgr 13 år siden

Jeg har hverken noget imod ham som person eller som skuespiller. Jeg kender ham ikke og som skuespiller synes jeg han er meget dygtig. Ikke fordi det siger noget om hans skuespilsevner, men han er ikke kommet let til det. Han har en ganske svær opvækst og derfor har Scientology nok været en af udvejene han kunne finde.
Og det er sikkert også ganske fin.

Det er til gengæld en person jeg rigtig godt kunne tænke mig at have en snak med.
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"
Gravatar

#10 Viggo 13 år siden

"Tingene blev imidlertid værre endnu, da Cruise i "The Today Show" kom i en uventet debat, og efter at være blevet hårdt presset af intervieweren afviste han pure psykiateres arbejde og de mange positive resultater, som medicinering har haft for mennesker med psykiske lidelser med ordene "Du kender ikke historien bag psykiatri. Det gør jeg!" En noget flot udtalelse fra en Hollywood-skuespiller, der vist ikke hørte til de mest læsestærke."

Der blev jeg lidt irriteret og mistede respekt for denne artikel (markeret med fed).

Han virker rolig og sammenfattet, og det virker ikke som en presset situation. Han har sine idéer/holdninger, og selv om jeg umiddelbart ikke er enig, synes jeg det gav lidt at tænke over. Intervieweren komplementerede da også hans (for ham) overraskende viden om emnet.

Men at slå på hans intelligens/troværdighed
(eller måske det bare er for at "slå" lidt på ham da artiklen bare går ud på at more (hvilket den ikke ligger op til "Er du enig i kritikken af Tom Cruise? Klik på "Deltag i debatten" nedenfor, og diskuter i forummet."))
fordi han er ordblind synes jeg er fjollet (lider ikke selv af ordblindhed).

Berømte ordblinde mennesker

Og så stjæler vi lige lidt fra (den engelske) wikipedia også,
"... dyslexia is not an intellectual disability ..." "Dyslexia and IQ are not interrelated, since reading and cognition develop independently in individuals who have dyslexia."Skriv ny kommentar: