Selvom det kun er i en kort teaser trailer genforenes vi efter 13 år endelig med Jake Sully og resten af Na’vi-befolkningen på den fantastiske planet Pandora.

Efter at have tilbragt knap en uge eksklusivt i biograferne som følgesvend til Marvels nyeste superheltebrag “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” er traileren til James Camerons længe ventede “Avatar”-opfølger endelig blevet frigivet.

Du kan læse vores anmeldelse af “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” lige her.

Den storslåede trailer er ikke overraskende et CGI-underværk med et smukt landskab fyldt med utroligt velrealiserede skabninger, der passer perfekt ind den verden af vand, som selvsagt bliver et stort fokus i “The Way of Water”.

Filmen foregår mere end ti år efter originalen og fokuserer endnu engang på det forhenværende menneske Jake Sully, Neytiri og den familie, de har startet sammen. Da menneskene vender tilbage for at færdiggøre deres mission fra første film, må Na’vierne endnu engang beskytte deres planet, selvom det dog er klart, at de bliver nødt til at flygte til revet, hvor Matkayiana-klanen holder til.

“Avatar: The Way of Water” er den første fortsættelse i franchisen, der – hvis alt går efter planen – kommer til at bestå af fem film. 2’eren blev filmet sammen med den tredje film, der forventes at få premiere den 20. december 2024. 4’eren og 5’eren har allerede fået tildelt premieredatoer, der ligger hhv. den 18. december 2026 og den 22 december 2028.

Sam Worthington og Zoe Saldaña er endnu engang tilbage som Jake og Neytiri. Sigourney Weaver og Stephen Lang gør også comeback, på trods af at begge deres karakterer tilsyneladende måtte lade livet i slutningen af den første film.

Nye navne i castet tæller blandt andre Kate Winslet, Cliff Curtis, Edie Falco, Michelle Yeoh, Oona Chaplin og Vin Diesel.

Cameron har skrevet filmen i samarbejde med sin tidligere “War of the Worlds”-forfatter Josh Friedman.

“Avatar: The Way of Water” skyller ind over de danske biografer den 16. december i år.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: