Buzz Lightyear er uden tvivl en habil Space Ranger, men han kan ikke klare alt alene, viser den nyeste trailer til “Lightyear”.

Disney og Pixars næste samarbejde bliver med en velkendt skikkelse i uvante omgivelser i centrum. Buzz Lightyear, som vi indtil nu har kendt fra den fantastiske “Toy Story”-franchise, er nemlig ikke længere bare et stykke legetøj. I stedet er han kød og blod (sådan da) i filmen, der fortæller oprindelseshistorien bag helten, der inspirerede legetøjet.

Læs også: “Bryce Dallas Howard skal instruere ‘Tilbage til virkeligheden’-remake til Disney+”

Den nyeste trailer giver os ny indsigt i handlingen i astronautens solofilm. Her ser vi nemlig, at Lightyear selv bærer noget af skylden for, at han og hans deling er strandet på den mystiske planet, som han forsøger at komme væk fra. I hans forsøg på at komme hjem til Jorden ender han dog med at rejse gennem tid og rum, hvor han møder en ny gruppe forhåbningsfulde Rangers-amatører, der har brug for hans hjælp til at få den onde kejser Zurg ned med nakken.

Chris Evans har overtaget rollen som Lightyear, der i “Toy Story”-franchisen har været spillet af Tim Allen. Sammen med Buzz kan vi se en flok originale karakterer, der spilles af Keke Palmer (Jordan Peeles kommende “Nope”), Taika Waititi (“Thor: Ragnarok”), James Brolin (“Westworld”) og Peter Sohn (“Luca”).

Angus MacLane, der har arbejdet på et hav af Disney/Pixar-film og var medinstruktør på “Find Dory”, får for første gang lov til at vise sine evner som soloinstruktør. Han har også skrevet filmens manus i samarbejde med Jason Headley (“Onward”).

“Lightyear” får premiere den 16. juni.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: