Tv-selskabet CW er gået i gang med at udvikle et nutidigt spinoff-projekt til Aaron Spellings berømte 90’er-ungdomsserie “Beverly Hills 90210”. Skaberen bag “Veronica Mars” er i forhandlinger om at skulle skrive den nye serie, som tv-selskabet håber at sætte i produktion hurtigst muligt.

Detaljerne om den nye serie er stadig uklare, så det vides endnu ikke, hvorvidt nogen af figurerne fra den originale serie også vil gæsteoptræde i det nye projekt. Det forventes, at CW vil bestemme sig for at gå i gang med pilotafsnittet i slutningen af marts.

Kilder kan berette, at skaberen bag “Beverly Hills 90210”, Darren Star, ikke vil blive involveret i den nye serie, som endnu ikke er blevet navngivet.

Dette projekt vi dermed blive den anden spinoff-serie fra “Beverly Hills 90210”, der kørte på Fox fra 1990-2000, for derefter at blive genudsendt et utal af gange. Darren Star skabte i 1992 serien “Melrose Place”, der kørte over syv år.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#1 nostromo 14 år siden

Beverly Hills 90210 : A New Nightmare

Honestly the idiots behind this idea, are in for a real kick in the nuts, when I see them! I hate Beverly Hills 90210, it was the worst soap opera, and it made young kids watch it like old people watch Days of Our Lives...

Phhaaaaaaaaa!!
Girl: It said my cookies aren't turned on? What am I supposed to do, pour some milk on myself and show them my tits?
Gravatar

#2 filmz-loke76 14 år siden

Tjah det måtte jo komme.. Blæver Hills har virkeligt været et smukt forbillede for en hel generation.. Alle har bollet med alle, folk har været narkomaner, haft spillegæld, løjet, stjålet, været alkoholikere, mafia involverede. Og vi ved jo alle at Dylan var den største pimp.. Næææhhh en spoof serie med en flok narkomaner, ludere og alfonser havde været mere passende he he

just my 2 cents
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#3 filmz-Bruce 14 år siden

#2 Endelig en down to earth serie om gymnasieelevers kedelige dagligdag.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#4 tiany 14 år siden

Ja og på mandag starter tv2 forfra med genudsendelse nummer 2438 - eller sådan føles det i hvert fald...

Og hvad får man at vide hvis man skriver og brokker sig? - "Vi kan ikke finde noget program der tiltrækker ligeså mange seere i dette tidsrum og der er altså mange som gerne ser at vi genudsender BH90210" - Hvordan kan de vide at der ikke er noget program der kan tiltrække ligeså mange seere? De har da aldrig prøvet eller er det bare mig. Er der nogen her der kan huske at man siden den første genudsendelse har prøvet at sende en anden serie i tidsrummet 16-17
Valar morghulis
Gravatar

#5 frankdrebin 14 år siden

Er jeg den eneste der rent faktisk godt kan lide den serie ?

:$ bare skyd mig..
Gravatar

#6 Bardoboy 14 år siden

Folk brokker sig, og brokker sig, men sandheden er BH er et hit, og hver gang den bliver genudsendt, kommer der nye seer til, og det er fordi BH er af den slags serie, der bare fanger utrolig mange unge, og det er selvom serien blev lavet i 90.
Gravatar

#7 filmz-grev_michal 14 år siden

Beverly Hills var nu ganske hæderlig ungdomsserie i sin tid. Den tog mange problematiker op som var relativt for dens tid. Indrømmet den moralske pegefinger var lidt lang til tider, men bare at degradere serien er lidt synd.

Den har forlængst udspillet sin rolle og succes, men det er pr faktum en af de mest succesfulde ungdomsserier der er lavet - det er ikke helt uden grund :)
Gravatar

#8 tiany 14 år siden

I skal ikke tage fejl, jeg kan faktisk godt lide serien har fulgt slavisk med i den siden den startede i 1990. Men jeg forstår bare ikke hvorfor man genudsender den gang på gang. Jeg synes at de 2 gange jeg har set den er rigeligt.
Men okay, kan da være man skal se nogle af afsnittene fra sæson, blot fordi de så, så fjollede ud dengang
Valar morghulis
Gravatar

#9 filmz-hcvang 14 år siden

Det morer mig, at der altid er en eller anden negative nancy, der skal brokke sig over at et eller andet bliver lavet. Hvad får man ud af det?

"Bwaaaaa, ikke fler' tegneseriefilm for hylen da!" <- jo, for publikum spurter i biografen for at se dem.

etc... *GGGGG*
Gravatar

#10 dslacker 14 år siden

Nøj, hvor er i sure... - Eftersom det er manden bag Veronica Mars (genial serie!), der nævnes som idemand, så KAN det jo være det ikke ender som totalt pladder... Hvordan man end vender og drejer det, så er de første 3-4 sæsoner af BH90210 ganske udmærket ungdoms TV.
Have You Got The Will To Be Weird - IMDB Profil:
http://www.imdb.com/mymovies/list?l=18871440

Skriv ny kommentar: