Bill Murray var så uheldig med et golfslag ved en Pro-Am-turnering i Tampa Bay, Florida, at golfbolden fløj ind i haven hos en kvinde, som blev ramt og slået i jorden.

Murray afbrød sit spil og kørte i en golfvogn hen til kvinden, Gail DiMaggio, som lå på jorden og blev tilset af ambulancefolk. DiMaggio var dog ved bevidsthed og fortalte Murray, at hun sammen med sin mand havde set turneringen, og at hendes mand netop havde sagt, at han håbede, at Murray ville slå bolden over til dem. Di Maggio blev efterfølgende kørt til et lokalt hospital.

Det er ikke første gang, at Murray, der er stor golffan og bl.a. har medvirket i golfkomedien “Caddyshack”, oplever uheldige omstændigheder med relation til golf. I 2007 blev han stoppet af politiet i Stockholm, da han i en golfvogn kørte igennem byen, angiveligt fordi han var i gang med at køre nogle festdeltagere hjem.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 tranberg 14 år siden

Det lyder virkelig som en scene fra en Bill Murray-film!
Jeg ville gerne have betalt mange penge for at se det!
The end is closest to the beginning
Gravatar

#2 dewin 14 år siden

og hvad med dengang hvor Murray kastede en tom coladåse ind mellem publikum og ramte en mand lige i krydderen:

og så hulahop klippet, hvor Kevin Costner bliver forsøgt distraheret:
Gravatar

#3 filmzkim 14 år siden

...og derefter som undskyldning for det tragiske fejlskud, stopper Bill Murray samme golfbold ned i halsen! Neej, vent! Undskyld, det er da bare hans adamsæble ;b

Skriv ny kommentar: