Otte nye billeder fra settet på Jean-Claude Van Dammes igangværende produktion “Universal Soldier: The Next Generation” er kommet online.

Billederne viser både Dolph Lundgren og Van Damme selv på settet i Bulgarien.

Billeder af Lundgren:
FørsteAndet.

Billede af Van Damme.

Billeder fra settet:
FørsteAndetTredjeFjerdeFemte.

“Universal Soldier: The Next Generation” kommer til at være første gang siden den originale film, at både Lundgren og Van Damme medvirker. Dette bliver Van Dammes tredje film i franchisen, som med den kommende udgivelse tæller fem film. Han har tidligere medvirket i den første og fjerde film i rækken.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 frankdrebin 13 år siden

Nummer to billede af Hr. Lundgren, ligner det at han har metal under sin hud.. Kan godt være jeg husker forkert, da det er meget længe siden at jeg sidst har set den originale Universal Soldier.. Men er det ikke bare alm. mennesker og ikke robotter ?
Gravatar

#2 Isse 13 år siden

Den skulle hedde Terminator: The Next Generation...
Gravatar

#3 Blacksanta 13 år siden

#1, Altså, det er døde soldater, som er blevet "vækket til live igen", om de er robotter er vist ikke helt sikkert, men Dolph
bliver da blendet i en majetærsker til sidst, så enten var det en MEGET hardcore tunet majetærsker, eller også var de ikke robotter.
Gravatar

#4 kasperfmn 13 år siden

Den nye Dolph er en klon eller robot-version af den originale så vidt jeg har kunnet læse mig frem til her og der. Altså, i filmen selvfølgelig ;-)
Gravatar

#5 frankdrebin 13 år siden

#4 okay ;) Det forklarer jo en del.. Men ses, det skal den da!
Gravatar

#6 chang 13 år siden

Bliver spændende at se om de to søde piger på billederne også optræder i filmen... ;o) Giv dem et par heftige kanoner og jeg er sikker på de ville passe perfekt ind med de herrer Lundgren og van Damme! Og lad Uwe Boll instruere skidtet...
Gravatar

#7 Michael Andersen 13 år siden

Van Damme ser ikke særlig beruset ud på det billede 8-)
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#8 chang 13 år siden

#7 Ja, ser ud til, at det var en ekstra hård aften i byen! Han er vist rent ind i nogle øretæver... ;o)

Skriv ny kommentar: