De store Hollywood-selskaber har længe diskuteret idéen om ‘premium video on demand’, hvor premierefilm bliver tilgængelige i biografen og til streaming på samme tid. Det rammer nu biograferne.

Se også: Hollywood-selskaberne vil have VOD-aftale: Biograf-vinduet skal halveres

Det er Deadline, der skriver, at biograf-kæderne Regal Entertainment, AMC Entertainment og Cinemark alle har bemærket et fald i aktiekursen.

Kursfaldet skete efter investeringsbanken Morgan Stanley har anbefalet en Premium VOD-løsning for filmselskaberne, hvilket aktiemarkedet altså har vurderet vil føre til tab for biograferne, da flere så sandsynligvis vil blive i sofaen for at se film.

Aktiemarkedet har siden maj nedvurderet biograferne, hvilket skyldes, at forsommerens billetsalg hidtil har skuffet for film som “The Mummy”, “Fast & Furious 8” og “Alien: Covenant”.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (22)
Gravatar

#21 Justin 5 år siden

Mejse (20) skrev:
#18 selvfølgelig er de bange for at miste det (selvom det stadig ikke er et monopol) og de små sale ville nok blive benyttet så meget som altid da udgiften i at have en ekstra lille sal kørende når folk alligevel er på arbejde er minimal.....men det var jo ikke det du sagde du sagde de virkede som om de frygtede en lav premium-VOD pris hvilket de slet ikke gør for det er fuldstændig urealistisk :)


Det var nu mere at det var publikum der ikke ville benytte de små sale
og hvor har jeg talk om en lav premium-VOD pris ?
Gravatar

#22 Mejse 5 år siden

#21 der er tit ikke folk i de små sale især om eftermiddagen så det ville ikke være noget nyt :) ahh det gjorde du ikke :)

Skriv ny kommentar: